Adalet Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı İlanı Yayımlandı

Adalet Bakanlığı sözleşmeli 37 kamu personeli alımı ilanı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Yayımlanan ilan, başvuru detayları ve başvuru bilgileri yazımızda.

Adalet Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı İlanı Yayımlandı

Adalet Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak.

Adalet Bakanlığı tarafından bugün bir duyuru yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan duyuruda Bakanlığın Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü emrinde çalıştırmak üzere  375 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin Ek 6’ncı maddesi ile 31/12/2008 tarih ve 27097 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik'in 8’inci maddesine göre sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Yayımlanan ilanda, alınacak personellerin sözleşmeli bilişim personeli karosunda istihdam edileceğine yer verildi. 

ALIM YAPILAN KADROLAR

BAŞVURU ŞEKLİ

Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alımı başvuru duyurusu şu şekilde:

"Başvurular 04/11/2020-18/11/2020 tarihleri arasında https://pgm.adalet.gov.tr internet adresinden üye girişi yapılarak elektronik başvuru yoluyla gerçekleştirilecektir. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvurular için gerekli koşullar, istenilen belgeler, sınav süreci ile ilgili diğer bilgiler Bakanlığımız internet adresinde www.adalet.gov.tr yer almaktadır."

ADALET BAKANLIĞI VE CTE 10 BİN PERSONEL ALIMI BEKLENİYOR

Adalet Bakanlığı 2020 yılı katip, ikm , mübaşir ve personel alımı ilanı bekleniyor. İlan tarihi hakkında hala bir açıklama yapılmadı. On binlerce aday ilanın gelmesini bekliyor. İlan geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN