Adalet Bakanlığı 32 Bin Lira Maaşla Personel Alımı Yapıyor

Adalet Bakanlığı yapmış olduğu duyuruda Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü emrinde istihdam edilmek üzere 32 bin lira maaşla 22 personel alımı yapacak..

Adalet Bakanlığı 32 Bin Lira Maaşla Personel Alımı Yapıyor

Adalet Bakanlığı 32 Bin Lira Maaşla Personel Alımı Yapıyor

Resmi gazete üzerinden yayımlanan memur alım ilanlarına bir yenisi az önce eklendi. Yayımlanan alım ilanına göre Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü emrinde istihdam edilmek üzere toplamda 22 Bilişim Personeli alımı yapılacak. 

Başvurular şekli ve zamanı 

Adaylar başvurularını 18.05.2022-02.06.2022 tarihleri arasında saat 23:59:59’a kadar Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden çevrlmiçi olarak yapabilecekler.

Kadro bilgileri ve ödenecek ücret aşağıdaki gibidir

KPSS 60 şartı aranıyor

Başvuru yapacak adaylardan KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almaları şartı bulunuyor. 

Adaylardan başvuru sırasında sisteme yüklemesini istenen belgeler aşağıdaki gibidir

1) Adayın bilgi ve tecrübe düzeyini gösterir sertifika ve sair belgeler, (Sertifikalar, verildikleri kuruluşun belirlediği sertifika geçerlilik sorgulama yöntemleriyle Bakanlığımız tarafından doğrulanacaktır.)

2) Fotoğraflı detaylı özgeçmiş,

3) Yabancı dil bilgisi seviyesini gösteren belge,

4) En az 1 yıl Bilgi İşlem Merkezlerinde programcı olarak çalıştığına dair belge,

5) Sağlık açısından engeli bulunmadığına dair yazılı beyan (Ek-1),

6) Güncel programlama dillerinden en az iki tanesine ilişkin belge veya belgeler, (Transkript belgesi de kabul edilecektir.)

7) Çözümleyici, Sistem Programcısı ve Programcı olarak 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı Kanunun 4/B maddesi ile 399 sayılı KHK’ya tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile Sosyal Güvenlik Kurumuna tabi özel kesimde geçen süreleri gösterir SGK dökümü veya ıslak imza ve kaşe ile onaylanmış çalışma belgesi,

Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Müdürlüğüne yapılacak personel alım ilanı detayları ve adaylardan istenen özel - genel şartlara ulaşmak için TIKLAYIN