81 Şehirde Cezaevlerine 3 Bin Personel Alımı Yapılacak

81 şehirde cezaevlerinde yeni dönem başlıyor. Adalet Bakanlığı ile MEB arasında imzalanan protokol kapsamında cezaevlerine kreş, ana okulu, lise ve mesleki liseler açılacak. Bu kapsamda 3 binden fazla personel alımı olacak.

81 Şehirde Cezaevlerine 3 Bin Personel Alımı Yapılacak

Son dakika haberi: Adalet Bakanlığı ve MEB 3 bin personel alımı yapacak.

Adalet Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada MEB ile ortak bir proje başlatıldığı ve başlatılan proje kapsamında cezaevlerine kreş, anaokulu lise ve mesleki teknik liseler açılacağına yer verildi. Açıklamada, "Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte ülke genelinde yeterli talebin olduğu her ceza ve infaz kurumuna kreş, anaokulu, lise ve mesleki ve teknik liseler açacağız. Yaklaşık 2 bin 500 öğretmenin istihdamı söz konusu." ifadelerine yer verildi. 

Konu ile ilgili Adalet Bakanlığı 'ndan yapılan resmi açıklamada "Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte ülke genelinde yeterli talebin olduğu her ceza ve infaz kurumuna kreş, anaokulu, lise ve mesleki ve teknik liseler açacağız. Yaklaşık 2 bin 500 öğretmenin istihdamı söz konusu." ifadelerine yer verildi.

ÖĞRETMEN VE İŞÇİ

2500 öğretmenin yanı sıra kreşlere , ana okullarına ve mesleki liselere temizlik personeli ve işçi alımları da olacak. 

81 ŞEHRE ALIM OLACAK

Kreş, ana okulu , lise ve mesleki liseler , 81 şehirde bulunan cezaevlerine açılacak. Peki siz hangi şehir için alım bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

İlana başvuracaklar bu adreste: Anket için TIKLA KATIL