5 Şehir 180 Sözleşmeli Personel Başvuruları Sona Eriyor

5 farklı kamu kurumunda alınacak 180 sözleşmeli personel içim başvurularda sona yaklaşıldı. İşte o kadrolar ve başvuru tarihleri

5 Şehir 180 Sözleşmeli Personel Başvuruları Sona Eriyor

Kamu kurumlarına alınacak 180 sözleşmeli personel için başvurularda son günlere girdik. Afyonkarahisar, Erzurum, Kastamonu, Antalya ve Kahramanmaraş için açılan ilanlarda başvurular 16 şubat 17 şubat ve 18 şubatta sona erecek. İşte o kadrolar ve tarihler

Antalya Kumluca Belediyesi (Son Başvuru Tarihi 16 Şubat 2022)

Belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 10 adet zabıta memuru alımı yapılacak. 5 aday lisans mezunları arasından 5 adayda ön lisans mezunları arasından seçilecek. Adaylar ilgili KPSS puan türünden 60 ve üzere puan alarak kadroya başvuru yapabilir.

İlanın Detayları İçin: TIKLAYIN

Erzurum Teknik Üniversitesi (Son Başvuru Tarihi 17 Şubat 2022)

Üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere ortaöğretim, lisans, ve ön lisans mezunu 20 personel alımı yapılacaktır. Adaylar büro personeli, destek personeli ve koruma ve güvenlik görevlisi kadrolarında istihdam edilecektir. Başvuracak adayların 2020 yılı KPSS (B) grubu sınavından ilgili puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

İlanın Detayları İçin: TIKLAYIN

Kahramanmaraş Belediyesi (Son Başvuru Tarihi 18 Şubat 2022)

Toplamda 2 lise mezunu 10 ön lisans mezunu itfaiye eri alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların başvurularını şahsen yapması gerekiyor. Ayrıca adaylar başvuru yaparken KPSS ilgili puan türünden 60 ve üzeri puanla başvurularını yapabilecektir.

İlanın Detayları İçin: TIKLAYIN

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (Son Başvuru Tarihi 18 Şubat 2022)

Hastane kadrosunda istihdam edilmek üzere 40 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. 14 hemşire, 2 diğer sağlık personeli, 2 tekniker, 1 teknisyen, 2 büro personeli, 10 destek personeli ve 8 koruma ve güvenlik görevlisi alınacaktır.

İlanın Detayları İçin: TIKLAYIN

Kastamonu Üniversitesi (Son Başvuru Tarihi 17 Şubat 2022)

Üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 98 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Açılan kadrolardan 49 tanesi destek personeli, 39 tanesi koruma ve güvenlik görevlisi ve 10 tanesi de teknisyen kadrosuna ayrılmıştır.

İlanın Detayları İçin: TIKLAYIN