41 Kamu Personeli Başvurusunda Yarın Son Gün

Dört farklı kamu kurumu tarafından alımı yapılacak 41 sözleşmeli personel alımı yarın sona eriyor. İşte o ilanlar ve alınacak kadrolar.

41 Kamu Personeli Başvurusunda Yarın Son Gün

4 farklı kurum toplamda 41 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular arasında eğitim şartı en az ortaöğretim mezunu olan kadrolar bulunuyor. Alınacak bu personeller farklı kadrolarda istihdam edilecektir.

Başvurular üç kurum için KPSS puanıyla yapılacaktır. Tüm kurumlarda başvurularda son gün 25 Şubat 2022 günü olarak duyuruldu.

TBMM Kamu Denetçiliği Kurumu

Kurum tarafından toplamda 3 koruma ve güvenlik görevlisi, 8 destek personeli (temizlik) ve 2 teknisyen alımı yapılacak. Teknisyen ve destek personeli için en az lise mezunu, koruma ve güvenlik görevlisi için ise ön lisans mezunu olma şartı bulunuyor.

Başvuracak adayların ilgili puan türlerinden en az 60 ve üzeri puan alma şartı bulunuyor.

Başvuru Koşulları İçin: TIKLAYIN

Giresun Aydındere Belediyesi

Belediye tarafından derecesi 7 olan 1 adet zabıta memuru alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların Lisans düzeyinde eğitim veren programların herhangi birinden mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekiyor. Ayrıca KPSS P3 puan türünden de 80 ve üzeri puan almış olma şartı bulunuyor.

Başvuru Koşulları İçin: TIKLAYIN

Beykoz Belediye Başkanlığı

Beykoz Belediye Başkanlığı Teftiş Kurulu Müdürlüğüne, Müfettiş Yardımcılığı Mesleki Giriş Sınavı ile açık bulunan Genel İdare Hizmetleri (GİH) sınıfından 5 adet 7 nci dereceli Müfettiş Yardımcısı alınacaktır. Adayların en az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olması gerekiyor. Giriş sınavının yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak (01/01/1987 tarihi ve daha sonra doğanlar) şartı bulunuyor.

ÖSYM tarafından (A) grubu kadrolar için 2020 veya 2021 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından birisine katılmış olup, KPSSP31 veya KPSSP48 puan türlerinin birinden en az 70 puan almış olmak gerekiyor.

Başvuru Koşulları İçin: TIKLAYIN

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere İŞ-KUR aracılığı ile sürekli işçi kadrosunda çalıştırılmak üzere Noter Kurası ile 5 (beş) Engelli İşçi, 17 (on yedi) Eski Hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan Sürekli İşçi alınacaktır.

Adayların 18-35 yaş arasında (son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş 35 yaşını tamamlamamış) olması gerekiyor, ayrıca ortaöğretim (lise ve dengi) okul mezunu (son başvuru tarihi itibariyle) olma şartı var.

Başvuru Koşulları İçin: TIKLAYIN