24 Bin 267 TL Brüt Maaşla Danıştay’a Sözleşmeli Bilişim Personeli Alınacak

Danıştay Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı yapacak. Danıştay Başkanlığı’nın sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağına ilişkin resmi duyuruda ilgili alım için başvuru yapacak adayların unvanlara göre belirlenen özel şartlar ile genel şartları yerine getirmesi gerektiğine vurgu yapıldı.

24 Bin 267 TL Brüt Maaşla Danıştay’a Sözleşmeli Bilişim Personeli Alınacak

Resmi duyuruda başvuru yapacak adayların dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik, elektronik mühendisliği ya da endüstri mühendisliği bölümünden mezun olması, en az 3 yıllık mesleki tecrübeye sahip olması, bilgisayar çevre birimlerinin donanım, kurulumuyla ilgili bilgi sahibi olması ve en az 2 yazılım dilini bildiğini belgelemesi gerektiği kaydedildi. 

Başvuru formuna www.danistay.gov.tr adresinden erişim sağlanabilecek. Başvurular 12 Temmuz ile 30 Temmuz tarihleri arasında şahsen başvuru şeklinde yapılacak. Posta ya da diğer yollarla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

İstihdam edilecek adayların ücretleri ise şu şekilde:

Alımla ilgili diğer ayrıntılara Danıştay Başkanlığı’nın resmi sayfasından erişim sağlanabilecek.

Yeni Memur Alımlarını Takip Etmek için , Sadece iş haberlerine göz atmak , kadın-erkek diğer adaylarla tanışarak, bilgi alışverişinde bulunmak için yeni sayfaya katılma isteği gönder. Katılım isteği için https://www.instagram.com/k.bulteni.is/?hl=tr

Yeni Personel alımı haberleri geldiği anda haberdar olmak için aşağıdaki uygulamaları ücretsiz indirin:

Android için >>>> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kamubulteni

iOS için >>>>>  https://apps.apple.com/tr/app/kamu-bülteni/id1413151574