19 Kasım 2018 DPB İlanları: KPSS Sınırı Olmadan ve 55 KPSS ile Kamu Personel Alımı

Devlet Personel Başkanlığı ile Resmi Gazete 'de bugün 3 yeni ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda en az lise mezunu adaylar arasından kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi.

19 Kasım 2018 DPB İlanları: KPSS Sınırı Olmadan ve 55 KPSS ile Kamu Personel Alımı

3 kamu kurumu bugün yeni ilanlar yayımladı.

Devlet Personel Başkanlığı ile Resmi Gazete 'de ilan yayımlayan 3 kamu kurumu, en az lise mezunu adaylar arasından kamu personeli alımı yapacaklarını duyurdu. Yayımlanan ilanlarda Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Dicle Üniversitesi ve Van Gürpınar Belediye Başkanlığı, kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere KPSS puan sınırı olmadan ve KPSS 55 puan şartı ile toplamda 29 adet yeni personel alımı yapacağını duyurdu.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından Resmi Gazete 'de bugün yayımlanan ilanda lisans mezunu adaylar arasından 25 adet hemşire alımı yapılacağına yer verildi. 

İlan için başvuru şartları ve başvuru esnasında istenen evraklar şu şekilde;

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Dicle Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda lise mezunu ve 1 yıl deneyimli adaylar arasından Radyoloji ve Tıbbi Görüntüleme personeli alımı yapılacağına yer verildi.

İlan için başvuru şartları şu şekilde;

Başvurular aşağıdaki evraklarla birlikte Üniversite Personel Daire Başkanlığına 15 gün içinde şahsen yapılacak.

GÜRPINAR BELEDİYESİ

Belediye tarafından DPB 'de yayımlanan ilanda Mimar kadrosuna 2 memur alımı yapılacağına yer verildi. 55 KPSS puanı ile yapılacak alımda detaylar şu şekilde;

İlana başvurular yukarıdaki evraklarla birlikte 3 Aralık tarihine kadar Van-Gürpınar Belediyesi adresindeki Gürpınar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt bürosuna şahsen ya da posta yolu ile yapılacak.

YENİ İLANLAR YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALIN.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER