137 Sağlık ve Büro Personeli Alımı Başvurusu Sona Eriyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi sözleşmeli kamu personeli alımı başvurusu için son saatlere girildi. Sağlık ve büro personeli kadrosuna yapılan alımın detayları haberimizde.

137 Sağlık ve Büro Personeli Alımı Başvurusu Sona Eriyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi sözleşmeli kamu personeli alımı başvurusu sona eriyor.

Geçtiğimiz Ağustos ayının sonunda yayımlanan ilanda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu adaylar arasından 137 adet kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Başvurular da ilanın yayımlanması ile başladı. 137 kamu personeli alımı için başvurular 3 Eylül günü mesai bitimi ile sona erecek. İlana başvuru yapacak adayların aşağıda belirtilen şartları taşımaları durumunda , istenen evraklarla birlikte 3 Eylül mesai bitimine kadar şahsen müracaatını yapması gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

İlana başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olması, erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olması, 657 sayılı Devlet Memurları kanununun 53 'üncü maddesindeki istisnalar saklı kalmak şartı ile atanacağı görevi yapmaya engel bir sağlık sorunu olmaması, 2016 yılı KPSS grubu sınavından; Lisans mezunları için KPSS(P3), Önlisans mezunları için KPSS(P93), Ortaöğretim mezunları için KPSS(P94) 'ten geçerli bir puan almış olması, herhangi bir SGK 'dan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olması, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve bağlı mevzuatta tanımlanmış olan çok tehlikeli işyerinde çalışmaya engel hali olmaması gerekmektedir.

ALIM YAPILAN KADROLAR-MEZUNİYET VE ÖZEL ŞARTLAR

BAŞVURU

İlana başvuru yapacak adayların aşağıda yazan evraklarla birlikte 3 Eylül mesai bitimine kadar Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Terzioğlu Yerleşkesi Rektörlük Binası B Blok 1. Kat 104 Nolu Oda Merkez/ÇANAKKALE adresine gitmesi ve müracaatını yapması gerekmektedir.

MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara