113 Sözleşmeli Personel Başvuruları İçin Son Günler

Kamu kurumlarına alınan personeller için yeni ilanlar gelirken bazılarında başvurular sona eriyor. İşte yarın başvurusu sona erecek kurumlar.

113 Sözleşmeli Personel Başvuruları İçin Son Günler

113 sözleşmeli personel alımı için son gün yarın. Farklı kadrolar ve farklı şehirlerde istihdam edilecek bu personeller KPSS puanlarıyla alınacak.

Başvurular 9 Şubat 2022’de sona erecek

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi

Toplamda üniversite bünyesine 49 sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Lisans mezunu 1 Eczacı ve 1 Büro Personeli, ön lisans mezunu 8 büro personeli ve 2 destek personeli (aşçı), ortaöğretim mezunu 15 koruma ve güvenlik görevlisi (erkek) ve 22 destek personeli alımı yapılacaktır.

Müracaatlar, ilanın resmi gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) Üniversitemiz web adresinden https://www.nku.edu.tr online başvuru şeklinde yapılacaktır. Şahsen veya posta yolu ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Başvuru Şartları için: TIKLAYIN

Giresun Üniversitesi

Toplamda üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere 21 sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. 1 ön lisans büro personeli, 8 sağlık teknikeri, 2 röntgen teknisyeni ve 3 diğer sağlık personeli, lisans mezunu 2 hemşire ve rtaöğretim mezunu 5 destek personeli alımı yapılacaktır. Yazılı veya sözlü sınav yapılmaksıznın KPSS puanıyla alım yapılacaktır.

Giresun Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı adresine şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. Postadaki gecikmeler ve ilanda belirtilen süreler içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacaktır. Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar başvuru yapılacak ilgili birime ulaşması gerekmektedir. (Postadaki gecikmelerden Üniversite sorumlu değildir.)

Başvuru Şartları için: TIKLAYIN

Mardin Artuklu Üniversitesi

Üniversite kadrosu için toplamda 36 sözleşmeli personel alım ilanı yayımlandı. 8 büro personeli, 2 teknisyen, 2 mühendis, 1 mimar, 2 tekniker, 13 destek personeli ve 7 koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır.

Başvuru yapmak isteyen adayların https://www.artuklu.edu.tr/personel-daire-baskanligi adresimizde bulunan Başvuru Talep Formunu bilgisayar ortamında doldurup, çıktısını alarak istenilen belgelerle birlikte ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihi izleyen 15. gün mesai bitimine (17.00) kadar Mardin Artuklu Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı (Nur Mah. Diyarbakır Yolu Yenişehir Yerleşkesi, 47200 Artuklu/Mardin) adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Başvuru Şartları için: TIKLAYIN

İstanbul Üniversitesi-Cerrahaşa

Üniversite bünyesinde görevlendirilecek 7 adet bilişim personeli alımı yapılacaktır.

Başvuru Yeri, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Avcılar Yerleşkesi Rektörlük Binası Avcılar/İSTANBUL Adaylar başvurularını yukarıda belirtilen adrese şahsen teslim etmeleri veya son başvuru tarihinde anılan adreste olacak şekilde postayla göndermeleri gerekmektedir. Postadaki gecikmeler ve diğer sebeplerle bu tarihten sonra gelen başvurular ile eksik belge ibraz edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Şahsi başvurularda istenilen belgelerin aslı ibraz edilmesi halinde kopyaları kurum tarafından onaylanacaktır.

Başvuru Şartları için: TIKLAYIN