7500 POMEM ve PÖH Alımı Mülakat Sonuçları Açıklanıyor

Polis Akademisi 7 bin 500 polis memuru ve özel harekat polisi alımında sonuçlar için geri sayım sona eriyor. İşte POMEM ve PÖH alımı mülakat sonuçları için son bilgiler.

7500 POMEM ve PÖH Alımı Mülakat Sonuçları Açıklanıyor

25 ve 26 'ncı dönem POMEM PÖH alımı sonuçları bekleniyor.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 2019 yılının son aylarında yapılan 7 bin 500 polis ve PÖH alımı mülakatlarının ardından sonuçlar beklenmeye başladı. Sonuçlar için on binlerce adayın meraklı bekleyişinda sona gelindi.

500 KADIN PÖH ALINACAK

25. dönem POMEM kapsamında 500 kadın özel harekat polisi alımı yapılacak. En az lise mezunu adaylar arasından yapılan polis alımında mülakat aşamalarının ardından sonuçlar bekleniyor.

7 BİN POMEM POLİS MEMURU ALINACAK

Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde polis memuru olarak yetiştirilmek üzere 7 bin kadın erkek öğrenci alınacak. Alınacak adaylar, eğitimin ardından EGM bünyesinde polis memuru olarak göreve başlayacak.

Kadın erkek polisler ve polis adayları bu sayfada: Bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

SONUÇLAR AÇIKLANIYOR

Edinilen bilgilere göre POMEM 'lerde ihale aşamalarının sonuna gelindi. Yemek ve diğer ihaleler için Şubat ayının ilk haftasına anlaşıldığı bildirildi. Buna göre bakacak olursak sonuçların önümüzdeki hafta içinde açıklanması bekleniyor. PÖH alımında intibak eğitiminin 3 Şubat günü başlaması bekleniyor. 

İlk olarak 500 özel harekatçı alımı, kısa süre sonra da POMEM sonuçlarının açıklanması bekleniyor. 

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞI ve YENİ POLİS ALIMI İÇİN BİLGİ GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN