Tek Tip Askerlik Hakkında Erdoğan'dan Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'dan bir son dakika açıklaması geldi. Erdoğan yaptığı açıklamada yeni askerlik sistemine değindi.

Tek Tip Askerlik Hakkında Erdoğan'dan Açıklama

Son dakika haberi:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı hazırda bulunan basın mensuplarına bazı açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"Burada birbirimize karşı olan dayanışmamız, birbirimizle geleceğe olan yürüyüşteki hassasiyetlerimiz ve bunu da tabi kıskanan bazı oluşumlar var. Bunların içerisinde her an değişik bir çok şeyler olabilir. Bunun başında ana muhalefet var, dağdaki terör örgütünü yanına alanlar var, bütün bunları anlamamak için sebep yok. Çok açık net her şey ortada. Biz bu cumhur ittifakını bozdurmamak noktasında kararlıyız.

ASKERLİK AÇIKLAMASI

Bana kesin neticeyi vermedikten sonra bir değerlendirme yapmam doğru olmaz. Birinci derece sorumlusu, Milli Savunma Bakanımız, genelkurmay başkanımız, kuvvet komutanlarımız çalışmayı yapacaklar. Yaptıktan sonra bize sunumlarını yapacaklar. Ve bu sunum neticesinde de uygundur, uygun değildir. bunu söyleyeceğiz. Adımı atacağız."

''Cumhur İttifakı'nın hassasiyetleri son seçimlerde ortaya tam manasıyla çıkmıştır.

Bizim birbirimize karşı olan dayanışmamız birbirimizle geleceğe olan yürüyüşteki hassasiyetlerimiz bunu da kısnanan bazı oluşumlar var. Bu oluşumların içerisinde her an değişik birçok şeyler olabiliyor. Bunun başında ana muhalefet var bunun yanında dağdaki terör örgütünü yanına alanlar var.

Bütün bunları anlamamak için bir sebep yok. Biz Cumhur İttifakı'nı bozdurmamak noktasında kararlıyız. Hele hele bu yerel seçim ülkemiz için ciddi manada yedi düvelin ülkemize milletimize saldırdığı bir dönemde büyük önem arz ediyor.

Şu anda teknik çalışmaları yürüten arkadaşlarımız var. Onlar bu çalışmalarını tamamlar tamamlamaz belki de bu hafta içerisinde biz Sayın Bahçeli ile bir araya gelebiliriz. Kendilerinin de şartları durumu el vermesi halinde. Arkadaşlarımızın yaptığı çalışmaları değerlendiririz.

ASKERLİK KAÇ AY OLACAK? DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA