Polislere Saldıran Kişi Öncesinde 2 Kişiyi Öldürmüş

İstanbul Fatih'te kimlik kontrolü yapan polislere silahla saldıran saldırgan öncesinde yengesini ve kuzenini vurarak öldürmüş. 32 yaşındaki saldırgan Güven Güler az önce yakalandı.

Polislere Saldıran Kişi Öncesinde 2 Kişiyi Öldürmüş

Polislere Saldıran Kişi Öncesinde 2 Kişiyi Öldürmüş 

İstanbul'da öğlen saatlerinde kimlik kontrolü yapan polislere silahla saldıran 32 yaşındaki saldırgan az önce yakalandı. Güven Güler isimli saldırgan polislere saldırı öncesinde 28 yaşındaki kuzeni ve 61 yaşındaki yengesini silahla vurarak öldürmüş.

2 kişinin can verdiği olay bu sabah İstanbul Başakşehir'de yaşandı. Gelen bilgilere göre öğlen saatlerinde Başakşehir'de bulunan bir evden bir kaç el silah sesi duyuldu. İhbar üzerine harekete geçen ekipler silah seslerinin geldiği eve girince içeride 28 yaşındaki Ergül Maden isimli gencin cesediyle karşılaştı. Bu esnada eve yakın bir bölgeden bir kaç el silah sesi daha geldi hemen bölgeye hareket eden ekipler burada, 32 yaşındaki Güven Güler isimli saldırganın 61 yaşındaki yengesi Güllü Güler ve akrabalarından 2 kişiyi yaraladığını belirledi. Saldırganın 2 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi de yaralandıktan sonra motosiklet ile oradan ayrıldığını tespit etti.

Bu esnada polisin her yerde aradığı saldırgan Güven Güler, Fatih'te ortaya çıktı ve sokakta kimlik uygulaması yapan polis ekipleri, durdurdukları iki kişinin kimliğini kontrol etmek istedi. Bu sırada, 2 şüpheli şahıstan Güven Güler, tarafından silahla açılan ateş sonucu iki polis memuru yaralandı. Yaralanan polisler hastaneye kaldırılırken, saldırgan bir kez daha kaçmayı başardı.

Saldırgan akşam saatlerinde yakalandı

Her yerde aranan saldırgan Güven Güler, akşam saatlerinde yakalandı. 32 yaşındaki saldırgan Güven Güler'in Küçükçekmece'de polisin yaptığı operasyonda yakalandığı öğrenildi. Saldırganın viyadük altında saklandığı kaydedildi.