TYT Soru Cevap Kitapçıkları Ne Zaman Yayımlanacak? İşte YKS Sonuç Açıklama Tarihi 2020

2020 yılı Yükskeöğretim Kurumları Sınavı 'nın ilk oturumu sona erdi. Sınavın sona ermesinin ardından öğrenciler, soru ve cevapların , sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Peki TYT soruları ve cevapları ne zaman yayımlanacak? YKS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

TYT Soru Cevap Kitapçıkları Ne Zaman Yayımlanacak? İşte YKS Sonuç Açıklama Tarihi 2020

TYT sınav sonuçları, soru ve cevapları ne zaman açıklanacak?

2020 yılı Temel Yeterlilik Testi sınavında adaylar çıkmaya başladı. 120 sorudan oluşan ve 165 dakika süren sınavdan çıkan öğrenciler , sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. 

TYT KAÇ SORU?

2020 yılı Temel Yeterlilik Testi 'nde öğrencilere Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler ve Fen Bilimleri testlerinden toplamda 120 soru soruldu.

165 DAKİKA SÜRE

Önceki yıl TYT 'de öğrencilere 135 dakika süre verilmişti. Sınav süresi bu sene pandemi nedeniyle uzatıldı ve 30 dakika süre eklendi. 

TYT SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Temel Yeterlilik Testi 'nde öğrencilere 120 soru soruldu. İlk oturumun sona ermesinin ardından öğrenciler 28 Haziran günü AYT ve YDT testlerine girecek.

AYT ve YDT testlerinin yapılmasının ardından sınav soru ve cevaplarının akşam saatlerinde 28 Haziran 'da yayımlanması bekleniyor.

TYT Türkçe soru ve cevapları için TIKLAYIN

TYT Matematik soru ve cevapları için TIKLAYIN

TYT Sosyal Bilgiler soru ve cevapları için TIKLAYIN

TYT Fen Bilimleri soru ve cevapları için TIKLAYIN

SINAV SONUÇLARI

YKS sınav sonuçları 28 Temmuz günü açıklanacak. Sınav sonuçları ve soru ile cevap kitapçığı yayımlandığında bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN