TYT Fen Bilimleri Testi Soruları Cevapları Yorumları (Fizik - Kimya - Biyoloji Testi Kolay mıydı zor muydu?)

TYT Fen Bilimlerinde öğrencilere sorulan sorular ve cevaplar merak ediliyor. Fizik , Kimya ve Biyoloji Testlerinde öğrenciler , soruların biraz zorlayıcı olduğunu söyledi. Fen Bilimleri sınavı öğrenci yorumları ile soru ve cevap paylaşımı için bu yazımızı kaleme aldık.

TYT Fen Bilimleri Testi Soruları Cevapları Yorumları (Fizik - Kimya - Biyoloji Testi Kolay mıydı zor muydu?)

TYT Fizik, Kimya Biyoloji soruları ve cevapları ile öğrenci yorumları.

2020 yılı Temel Yeterlilik Testi'nde ilk adaylar sınavdan çıkmaya başladı. Saat 10.15 'te başlayan sınavda 12.15 'ten itibaren dışarı çıkan öğrenciler, sınavda sorulan soruları ve soruların cevaplarını araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda TYT Fizik , Kimya Biyoloji sorularına ve cevaplarında adayların yorumlarına yer verdik.

TYT KAÇ DAKİKA?

Temel Yeterlilik Testi'nde öğrencilere 120 soru soruldu. Türkçe , Matematik, Sosyal Bilgiler ve Fen Bilimleri Testleri için öğrencilere toplamda 165 dakika süre verildi. 

SINAV SONUÇLARI

YKS 'nin ilk oturumu TYT bugün yapıldı. AYT ve YDT ise 28 Haziran günü yapılacak. Sınav sonuçları ise 28 Haziran 2020 'de açıklanacak. 

SORU VE CEVAPLAR

Sınav soru kitapçıklarının yüzde 10 'luk kısmının 28 Haziran 'da YDT sınavı sona erdikten sonra akşam saatlerinde yayımlanması bekleniyor. 

FEN BİLİMLERİ TESTİ

Fen Bilimleri testinde öğrencilere 20 soru soruldu. Sorulan sorularda adayların Fizik, Kimya ve Biyoloji konularından bilgisi ölçüldü. 

Fizik testinde 7 , kimya testinde 7, biyoloji testinde ise 6 soru soruldu.

Öğrenciler Fizik Kimya ve Biyoloji testinin bilgiye dayalı olduğunu , ancak biraz zorlayıcı olduğunu söyledi. Peki sizin sınavınız nasıldı? Sorular zor muydu kolay mıydı? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilir, aklınıza takılan soruları diğer öğrencilere sorabilir , bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

YKS SONUÇLARI, SORU CEVAPLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN