Polis-Jandarma-Subay Astsubay Olmak İsteyen Lise Mezunları Dikkat: YKS Başvurusu Sona Eriyor

2020 YKS ile lise mezunu adaylar arasından polis, astsubay ve subay alımı yapılacak. YKS başvurusunda ise sona gelindi. İşte başvuru detayları ve ücret ödeme için son tarih.

Polis-Jandarma-Subay Astsubay Olmak İsteyen Lise Mezunları Dikkat: YKS Başvurusu Sona Eriyor

Lise mezunu subay astsubay polis ve jandarma alımına başvuracak ve üniversitelere girmek isteyenler dikkat: YKS başvurusu sona eriyor.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada 2020 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınav başvurusu için son saatlere girildiğine yer verildi. Üniversitelere yerleşmek isteyen, polis, subay ve astsubay olmak isteyen gençlerin YKS başvurusu yapması gerekmektedir. 

Kadın erkek subay, astsubay polisler bu sayfada: Bilgi alış verişi için  TIKLA KATIL

SON BAŞVURU 3 MART 2020

2020 YKS başvurusu yapacak gençlerin internet üzerinden müracaatlarını 3 Mart 2020 saat 23.59 'a kadar yapması gerekmektedir. ais.osym.gov.tr adresi üzerinden ön başvuru yapıldıktan sonra başvuru yapılan her oturum için 70 TL başvuru ücreti yatırılacak. TYT 'ye başvuru yapacaklar 70, TYT ve AYT 'ye başvuru yapacaklar 140, TYT-AYT ve YDT 'ye başvuru yapanlar ise toplamda 210 TL başvuru ücreti ödeyecek.

Başvuru ücreti ödeme için son tarih 4 Mart 2020 saat 23.59.

LİSE MEZUNU POLİS ALIMI

PMYO 'da polis memuru olarak yetiştirmek için TYT puanı ile 2 bin 500 kadın erkek polis alınacak. Ağustos ayında alınacak başvurulara müracaat etmek için gençlerin TYT 'ye başvuru yapması gerekmektedir. Başvuru şartları ve detayları için TIKLAYIN

SUBAY ASTSUBAY ALIMI - MSÜ

2020 MSÜ sınavı ile Harp Okullarına ve Astsubay MYO'lara öğrenci alınacak. Geçtiğimiz ay MSÜ başvurusu yapanlar astsubaylık için TYT, subaylık için TYT ve AYT 'ye başvuru yapacak. 

JANDARMA ALIMI

Lise mezunları arasından jandarma subay astsubay öğrenci alımı yapılacak. JAMYO ve JSGF 'ye yapılacak erkek kadın öğrenci alımında başvuru detayları için TIKLAYIN

TÜM POLİS ASKER ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN