Bekçilik Yazılı Sınavı Türkçe Testi Soru ve Cevapları ile Aday Yorumları

Milli Eğitim Bakanlığı bekçi alımı yazılı sınavı sona erdi. Saat 9.00 'da başlayan sınavın saat 11.00 'da sona ermesi sonrası adaylar Türkçe testi soru ve cevaplarını araştırmaya başladı.

Bekçilik Yazılı Sınavı Türkçe Testi Soru ve Cevapları ile Aday Yorumları

2019/1 bekçi alımında sınav soruları , cevapları ve yorumları.

Polis Akademisi Başkanlığı 8 bin bekçi alımı için yazılı sınav yaptı. 100 soru için 120 dakika verilen sınavın sona ermesi sonrası adaylar, bekçi alımında yazılı sınav sorularını ve cevaplarını araştırmaya başladı. 

TÜRKÇE SORULARI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara, Batman, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir ve Sivas 'ta yapılan yazılı sınavdan çıkan adaylar, Türkçe testinde çıkan soruların cevaplarını , diğeradayların yorumlarını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak adayların bilgi alış verişi yapması , sınava giren diğer adaylarla soruları değerlendirmesi için bu haberimizi kaleme aldık.

Sınava giren adaylara Türkçe testinden 20 soru yönlendirildi. 20 soru lise düzeyinden adaylara soruldu. Paragraf ve temel Türkçe bilgilerinin sorulduğu test, adayların en çok zaman kaybı yaşadığı test oldu. Paragrafların adayların zamanını aldığı bildirildi. 

Siz de aşağıdaki yorum kısmından bekçi alımında Türkçe testi için yorumlarınızı yazabilir, cevabını merak ettiğiniz soruları yazabilir , sınava giren diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

SORU VE CEVAPLAR 16 TEMMUZ 'DA

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada soru ve cevap kitapçıklarının 16 Temmuz 2019 Salı günü erişime açılacağına yer verildi. 

SINAV SONUÇLARI 7 AĞUSTOS GÜNÜ

Milli Eğitim Bakanlığı ile Polis Akademisi işbirliğinde yapılan yazılı sınavın sonucu 7 Ağustos 2019 günü açıklanacak.

Bekçilik sınavına giren diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

Fen Bilgisi ve Matematik Soru-Cevapları ile Aday Yorumları için TIKLAYIN

Türkçe Testi Soru ve Cevapları ile Aday Yorumları için TIKLAYIN

Genel Kültür Soru ve Cevapları ile Aday Yorumları için TIKLAYIN

Hayat Bilgisi Soru ve Cevapları-Aday Yorumları için TIKLAYIN

Sosyal Bilgiler Testi Soru ve Cevapları ile Yorumları için TIKLAYIN

BEKÇİ ALIMI SORU VE CEVAPLARI - SINAV SONUCU AÇIKLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN