2020/1 KPSS Tercih Ücreti Belli Oldu

ÖSYM Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda KPSS 2020/1 tercih ücretinin belli olduğuna yer verildi. Tercihlerini yapan adayların tercih ücretini anlaşmalı bankalara yatırması gerekmektedir. Tercih yapıp ücreti yatırmayanların tercihleri geçersiz olacak.

2020/1 KPSS Tercih Ücreti Belli Oldu

KPSS tercih ücreti belli oldu.

ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinden yayımlanan duyuruda KPSS 2020/1 tercih ücretinin belli olduğuna ve adayların tercih ücretini nereye yatıracağının detaylarına yer verildi. 

TERCİH TARİHLERİ

KPSS tercihleri bugün başlayacak ve 4 Ağustos 2020 tarihine kadar devam edecek. 

TERCİH ÜCRETİ BELLİ OLDU

ÖSYM tarafından yayımlanan duyuruda KPSS tercihi yapacak adayların, tercihlerini ÖSYM'ye bildirdikten sonra 20 TL'yi aşağıdaki anlaşmalı bankalara yatırması gerektiğine yer verildi:

Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; ING Bank’ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Vakıf Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)

KPSS tercih kılavuzu için TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA