KPSS 2020/1 Tercih Kılavuzu Yayımlandı (Mülakatsız Memur Alımı Kadroları Tercih Robotu)

ÖSYM bir son dakika duyurusu yayımladı. Yayımlanan duyuruda KPSS 2020/1 tercih kılavuzuna yer verildi. İşte ÖSYM tarafından yayımlanan KPSS tercih kılavuzu ve memur alımı kadroları.

KPSS 2020/1 Tercih Kılavuzu Yayımlandı (Mülakatsız Memur Alımı Kadroları Tercih Robotu)

KPSS 2020/1 tercih kılavuzu yayımlandı.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda kamu kurum ve kuruluşlarına en az lise mezunu adaylar arasından memur ataması yapılacağına yer verildi. ÖSYM tarafından yayımlanan duyuruda kılavuza yer verilirken atama yapılacak kadrolara, alım yapılacak şehirlere ve diğer başvuru bilgilerine yer verildi.

MÜLAKAT OLMAYACAK

KPSS tercihleri ile yapılacak memur alımında adaylar, KPSS puan üstünlüğüne göre atanacak. Atama sonrası adaylar mülakata alınmayacak.

TERCİH KILAVUZU YAYIMLANDI

ÖSYM Başkanlığı yayımladığı duyuruda KPSS tercih kılavuzunu şu şekilde paylaştı:

KPSS-2020/1: Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması

Bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına, "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik" hükümleri uyarınca ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, KPSS-2020/1 Tercih Kılavuzuna saat 10.00’dan itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.

Adaylar tercihlerini, 23 Temmuz 2020 - 04 Ağustos 2020 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, 04 Ağustos 2020 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2020/1 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

TERCİH ROBOTU YAYIMLANDI MI?

KPSS tercih robotu henüz yayımlanmadı. Yayımlanınca takipçilerimize bildireceğiz. Bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN