Son Dakika Haberler: Kabine Değişiyor

Son dakika haberi: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'dan kabine değişikliği hakkında son dakika açıklaması geldi.

Son Dakika Haberler: Kabine Değişiyor

Son dakika : Kabine değişiyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, NTV canlı yayınına konul oldu ve gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ünal , merka edilen soruları da tanıtladı ve AK Parti'nin kongresi öncesi kulislerde konuşulan değişiklik iddialarına da yanıt verdi. 

24 Mart 2021 Çarşamba tarihinde Ankara'da yapılacak büyük kongre öncesi ve sonrasında kabine değişikliği olacak mı sorusuna Ünal, "2023'e yönelik sadece partide değil, diğer alanda da Sayın Cumhurbaşkanımız yeni bir düzenlemeye gidecektir. Önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz." şeklinde yanıt verdi.

"Değişim konuşulmaya başlayınca kaçınılmaz olarak bir parça değiştiğinde sistemin hepsinde bir hareketlilik oluyor. 2023'e yönelik sadece partiye yönelik değil, ekibinde yeni bir düzenlemeye gidecektir. Önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz."

Ünal açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabinede düzenlemeye gidebileceğini söyledi ve kabine değişikliği olacak iddiaları yalanlanmadı. 

Yeni kabinede konuşulan 4 isim >> TIKLAYIN

KABİNEDE KİMLER VAR?