Millet İttifakında Cumhurbaşkanı Adayı Belli Oluyor Canlı Yayında İlk Kez Tarih Verildi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan katıldığı bir programda 6’lı masanın Cumhurbaşkanı adayını ne zaman açıklayacağını söyledi.

Millet İttifakında Cumhurbaşkanı Adayı Belli Oluyor Canlı Yayında İlk Kez Tarih Verildi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan tv100'ün Yüzler Kulübü programına konuk oldu. Tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel'in sorularını yanıtlayan Tezcan, altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Aralık Ayı Sonu veya Ocak Ayı Başı Gibi

Adaylık süreci hakkında konuşan Tezcan, “Adaylık açıklamasından önce ortak politikaları belirleyecek ortak komisyon var. 9 ana başlıkta 72 alt başlıkta çalışmalarını sürdürüyorlar. Aralık ayı sonu veya Ocak ayı başında tamamlamayı planlıyorlar Cumhurbaşkanı adayı da aynı dönemde açıklanacak” dedi.

Cumhurbaşkanlığını Kim Kazanacak

Cumhurbaşkanlığı için iddialı açıklamalarda bulunan Tezcan, “Altılı masa kimi aday gösterirse kazanır. Altılı masa kararını verir, planını yapar. HDP’nin oyları önemli. Bunu reddetmek doğru değildir. Altılı masa aday belirlerken Türkiye’nin bütün hassasiyetlerini dikkate almak zorundadır ve alacaktır” ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /