TBMM'de Yeni PÖH Alımı Tarihi Hakkında Önemli Soru

Son dakika haberi: TBMM'de yeni özel harekat polisi alımı hakkında önemli bir açıklama geldi. Süleyman Soylu'ya yönlendirilen soruda özel harekat alımı tarihi soruldu. iŞTE DETAYLAR.

TBMM'de Yeni PÖH Alımı Tarihi Hakkında Önemli Soru

TBMM'de özel hareakt alımı açıklaması geldi.

Bugün TBMM'de Bakanlıkların 2018 yılı bütçe görüşmeleri devam ediyor. Devam eden görüşmelerde bugün Çalışma Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı 'nın bütçeleri genel kurula geldi. Genel kurulda tartışılmasının ardından Bakanlar, kürsüye geçti ve Bakanlıklarının 2019 yılı bütçelerine ilişkin bilgi vermeye başladı. 

TBMM Genel Kurulu 'nda İçişleri Bakanlığı 'nın bütçesi tartışılırken Milletvekilleri, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'nun cevaplaması üzere bir soru yönlendirdi. Yönlendirilen soruda Bakan Soylu 'ya yeni özel harekat alımı tarihi soruldu. Soruda kadın PÖH alımı yapılacağı ve bu alım için alım tarihinin ne zaman olacağı soruldu.

Bu soruya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'dan cevap gelmesi bekleniyor. Şu sıralar Çalışma Bakanı Selçuk, Genel Kurul 'a bütçe sunumu yapıyor. Bakan Selçuk 'un ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'nun kürsüye geçmesi ve soru cevap kısmında PÖH alımı tarihi hakkında açıklama yapması bekleniyor.

Açıkalama gelir gelmez bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubu için >>>>TIKLAYIN