POMEM Polis Alımına Başvuranlar Dikkat !

POMEM polis alımına başvuru yapan ve başvuru yapacak adaylar için Kamubulteni.com 'dan önemli bir uyarı daha geldi.

POMEM Polis Alımına Başvuranlar Dikkat !

Polis Akademisi 10 bin polis alımı yapıyor.

23. dönem POMEM kapsamında kadın ve erkek 10 bin polis alımı yapılacak. Lisans ve ön lisans mezunu adaylar arasından yapılan polis alımında başvurular 14 Ekim 'e kadar devam edecek. Başvuruların devam etmesi ile polis olmak isteyen adaylar müracaatlarını yaptı ve spor aşaması için de çalışmalara başladı.

Parklarda ve spor salonlarında fiziki yeterlilik testi için çalışmalarını hızlandıran adaylara kamubulteni.com 'dan bir uyarı daha geldi. Geçtiğimiz gün kaleme aldığımız yazımızda düşük KPSS'li adayların çalışmalarını daha da hızlandırması ve fiziki yeterlilik ile sözlü mülakatta yüksek bir puan alması gerekmektedir. 

ÖRNEK

18 ve 20.  dönem POMEM kapsamında Polis Meslek Eğitim Merkezleri bünyesine sadece lisans mezunu 10 bin polis alımı yapılmıştı. Yapılan 10 bin polis alımında lisans mezunu 9 bin erkek bin kadın polis alımı olmuştu. 2015 ve 2016 KPSS sonrası yapılan alıma çok sayıda kişi başvuru yapmıştı. Başvuru yapan kadın adaylardan birinin CİMER'e yaptığı başvurusuna cevap geldi ve şu ifadelere yer verildi:

FİZİKİ YETERLİLİK VE SÖZLÜ MÜLAKAT ÖNEMLİ

23. dönem POMEM polis alımında şansınızın yüksek olması için spor ile sözlü mülakata sıkı bir şekilde çalışmanız gerekmektedir. POMEM polis alımında ASIL YEDEK aday listesi şu şekilde belirlenmektedir: KPSS puanının yüzde 25'i, spor puanının yüzde 25 'i ve sözlü mülakat puanının yüzde 50 'si.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

POMEM başvrusu için TIKLAYIN

YENİ POLİS ASKER VE MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER