Polis Akademisi 10 Bin POMEM Polis Alımında Son Dakika Haberi

Polis Akademisi 10 bin yeni POMEM polis alımı ile ilgili son dakika haberi geldi. 25. dönem POMEM polis alımı öncesi tarih değişikliği yapıldı. Bu tarih değişikliği ile 25. dönem POMEM polis alımı ilan tarihi de gecikmiş olacak.

Polis Akademisi 10 Bin POMEM Polis Alımında Son Dakika Haberi

25. dönem POMEM hakkında yeni bilgi.

Polis Akademisi Başkanlığı  önceki gün bir POMEM duyurusu yayımladı. Yayımlanan duyuruda POMEM eğitim sonu sınav tarihlerinin değiştiği bildirildi. Bu tarih değişikliği yeni POMEM polis alımına da etki edecek.

25. DÖNEM POMEM AĞUSTOS SONU YA DA EYLÜL BAŞINDA OLACAKTI

Bakan Soylu daha önce yaptığı açıklamada 25. dönem POMEM 10 bin polis alımı duyurusunun Ağustos ayı sonu ya da Eylül ayının başında geleceğini bildirmişti. Planlarının bu yönde olduğunu ifade eden Bakan Soylu , 24. dönemlerin Ağustos sonu gibi eğitime alınacağı ve 25. dönem POMEM duyurunun bundan sonra eğitime alınacağına yer verdi.

Ancak hala 24. dönem POMEM sözlü mülakat sonuçları açıklanmadı. Bu nedenle 25. dönem POMEM duyurusu gecikiyor. 

Polisliği bekleyen kadın-erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için >> TIKLA KATIL

POMEM EĞİTİM SONU SINAV TARİHİ DEĞİŞİKLİĞİ 

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda POMEM eğitim sonu sınav tarihi değişikliği hakkında şu ifadelere yer verildi:

"03 Haziran 2015 tarihli ve 29375 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolarına Polis Memuru ve Komiser Yardımcısı Rütbelerine Aday Memur Olarak Atanacaklara Uygulanacak Sınav Yönetmeliği” hükümleri gereği, 19/1-3. Dönem Merzifon Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünde eğitimlerini başarı ile tamamlayarak mezun olacak öğrencilerin sınavları 04 Eylül 2019 tarihinde yapılacağı duyurulmuştur.

Ancak görülen lüzum üzerine söz konusu sınav tarihinde 13 Eylül 2019 tarihi olarak değişiklik yapılmıştır.  

Anılan yönetmeliğin 6’ncı maddesi gereği ilan olunur."

Bu açıklamaya göre POMEM eğitim sonu sınavları 9 gün ertelendi. 24. dönem POMEM'lerin de Eylül ayının ikinci haftasından sonra eğitime alınması bekleniyor. Bu nedenle 10 bin POMEM polis alımının Eyül ayı sonuna kalması bekleniyor.

İLAN GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN