Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) Memur Alımı Yapacak-İşte Personel Alımı İlanı

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda 5 memur alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puanı ile yapılacak personel alımında başvuru bilgileri yazımızda.

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) Memur Alımı Yapacak-İşte Personel Alımı İlanı

Vakıflar Genel Müdürlüğü memur alacak.

Kütlür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Vakıflar Genel Müdürlüğü Rehberlik ve Teftiş Başkanlığının Merkez (Ankara) ve İstanbul Çalışma Grubunda görevlendirilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tâbi olarak istihdam emtek üzere müfettiş yardımcısı alımı yapılacağına yer verildii.

KPSS puanı ile kamu personeli alımı yapılacağı açıklanırken ilana başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerektiğine yer verildi:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan şartlara sahip olmak,

- Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilmiş yurt içi ve yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,

- 01.01.2021 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak,

- ÖSYM tarafından 2019 ve 2020 yılında yapılan A grubu kadrolara atanacaklar için Kamu Personeli Seçme Sınavlarında KPSSP48 puan türünden 80 ve daha üzeri puan alan adaylar arasından yapılacak başvurularda en yüksek puan sıralamasına göre ilk 100 kişi içerisinde bulunmak, (Puanı 100. aday ile eşit olan adaylar da sınava kabul edilecektir.)

- 2018-2019-2020 yıllarında yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavlarının (YDS) birisinde en az (E) seviyesinde başarılı olmak

BAŞVURU

Toplamda 5 müfettiş yardımcısı alımı için adaylar sınava alınacak. Adaylar başvurularını 18 Aralık 2020 tarihine kadar Bayındır 1 Sokak No: 3 Kızılay / ANKARA adresindeki Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına doğrudan veya iadeli taahhütlü posta ile yapacak. İşte evraklar:

Başvuru formu: a) Son 6 ay içinde çekilmiş 4,5x6 ebatında 4 adet vesikalık fotoğraf, b) Mezuniyet Belgesinin aslı, Genel Müdürlükçe onaylı örneği veya e-Devlet üzerinden alınan çıktısı, c) KPSS ve YDS sonuç belgesi, d) Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına, - Sabıka kaydı bulunmadığına, - Sağlık durumu bakımından yurdun her yerinde, her türlü iklim ve yolculuk koşullarında görev yapmaya elverişli olduğuna, Dair adayın el yazısıyla yapacağı beyan eklenecektir.

İlan metni için TIKLAYIN