TMO En Az Lise Mezunu 88 Memur Mühendis Tekniker Teknisyen Alıyor

Toprak Mahsulleri Ofisi TMO bünyesinde memur, mühendis, tekniker ve teknisyen pozisyonlarında görevlendirmek üzere farklı şehirlere en az lise mezunu olması şartıyla toplamda 88 personel alımı yapacak.

TMO En Az Lise Mezunu 88 Memur Mühendis Tekniker Teknisyen Alıyor

TMO En Az Lise Mezunu 88 Memur Mühendis Tekniker Teknisyen Alıyor

Toprak Mahsulleri Ofisi TMO bünyesinde memur, mühendis, tekniker ve teknisyen pozisyonlarında görevlendirmek üzere farklı şehirlere en az lise mezunu olması şartıyla toplamda 88 personel alımı yapıyor. Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olması şartı aranırken, atamalar ÖSYM tarafından yapılacak. 

Kadro dağılımı nasıl olacak ? 

  • Lise Mezunu adaylardan : 26 Kişi 
  • Önlisans Mezunu adaylardan : 42 Kişi 
  • Lisans Mezunu Adaylardan : 20 Kişi

Başvurular ÖSYM üzerinden yapılacak

Toprak Mahsulleri Ofisi TMO bünyesinde memur, mühendis, tekniker ve teknisyen pozisyonlarına alım için başvurular ÖSYM üzerinden 30 Haziran - 7 Temmuz 2022 tarihleri arasında ais üzerinden yapılacak. ( https://ais.osym.gov.tr/)

Hangi illere alım olacak ?

Yayımlanan KPSS 2022/1 tercih kılavuzuna göre TMO bünyesinde Ankara, Balıkesir, Denizli, Bitlis, Ordu, Şanlıurfa, Tekirdağ, Van, Yozgat, Giresun, İzmir, Kars, Trabzon, Manisa, Bursa, Konya ve Samsun gibi illere toplamda 88 personel alımı olacak. 

KPSS puan üstünlüğüne göre atamalar yapılacak

TMO personeş alımı için atamalar KPSS puan üstünlüğüne göre ÖSYM tarafından yapılacak olup, Lise mezunu adaylar için KPSS P94,  önlisans mezunu adaylar için KPSS P93, Lisans mezunu adaylar için KPSS P3 puan türleri baz alınacak.

TMO Önlisans mezunu adayların tercih yapabileceği kurumlara ulaşmak için TIKLAYIN

TMO Lisans mezunu adayların tercih yapabileceği kurumlara ulaşmak için TIKLAYIN

TMO Lise mezunu adayların tercih yapabileceği kurumlara ulaşmak için TIKLAYIN

Daha Fazla Detaya Ulaşmak için TIKLAYIN