SPK 50 Meslek Personel Yardımcısı Alımı Yapıyor

Sermaye Piyasası Kurulu İstanbul Temsilciliğinde görevlendirilmek üzere 50 Meslek Personel Yardımcısı Alımı Yapıyor. İşte detaylar..

SPK 50 Meslek Personel Yardımcısı Alımı Yapıyor

SPK 50 Meslek Personel Yardımcısı Alımı Yapıyor

Sermaye Piyasası Kurulu İstanbul Temsilciliğinde görevlendirilmek üzere 30 adete kadar Uzman Yardımcısı, 10 adete kadar Bilişim Uzman Yardımcısı 10 adete kadar Uzman Hukukçu Yardımcısı olmak üzere 50 Meslek Personel Yardımcısı Alımı Yapıyor.

Başvurular başladı

Adaylar başvurularını 16-30 Haziran 2022 tarihleri arasında saat: 23:59:59’a kadar eDevlet üzerinde Sermaye Piyasası Kurulu- Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden yapabilecekler. 

Alımlar sınav ile yapılacak

Yazılı ve sözlü sınavın yapılacağı yer, tarih ve saatlerine ilişkin bilgiler Kurulun resmi internet sitesinde (www.spk.gov.tr) ve Kariyer Kapısı İşe Alım Platformunda (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) ilan edilecek. 

KPSS 75 puan şartı var

Sermaye Piyasası Kurulu Meslek Personel Yardımcısı olarak başvuru yapacak adayların başvuru yapacakları kadrolara göre ilgili KPSS puan türlerinden en az 75 puan almaları şartı bulunuyor.

Başvuru şartları

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak,
  • 01 Ocak 2022 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak
  • Sermaye Piyasası Kanunu ve diğer mali yasalara göre suç sayılan bir eylem dolayısıyla aleyhine verilmiş bir hüküm bulunmamak
  • Giriş işlemleri dolayısıyla gerçeğe aykırı bilgi ve belgeler vermemek, beyanda bulunmamak.

Sermaye Piyasası Kurulu Meslek Personel Yardımcısı Alımı ilanının detaylarını incelemek için TIKLAYIN