Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 400 Personel Alımı Değişti: Bu 2 Kadroya Alım Olmayacak

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda , farklı kadrolarda istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapılacağına yer verildi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 400 Personel Alımı Değişti: Bu 2 Kadroya Alım Olmayacak

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 400 personel alımı ilanı güncellendi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi tarafından geçtiğimiz gün bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilan için bugün bir düzeltme duyurusu yayımlandı ve 400 personel alımında bir değişiklik yapıldığını bildirdi. 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacaklarda aranan genel şartlara şu şekilde yer verildi:

  • Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.
  • 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmak, Lisans mezunlarında KPSSP3, önlisans mezunlarında KPSSP93 puanları esas alınacaktır. (Eczacı pozisyonu hariç)  Eczacı pozisyonuna başvuracak adaylarda Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca KPSS puan şartı aranmamaktadır. Aday sayısının pozisyon sayısından fazla olması durumunda bu pozisyon için sözlü sınav yapılacak olup, ayrıca duyuru yapılacaktır.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Erkek adayların askerlikle ilişiği bulunmamak.
  • Başvuracak adayların durumunun; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.’’ hükmüne uygun olması .
  • Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması gerekmektedir.
  • Gerçeğe aykırı belge verenler veya beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak, atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecek, idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

KADRO DAĞILIMI

İlanın kadro dağılımı şu şekilde:

İLANDA NE DEĞİŞTİ?

Daha önce yayımlanan ilanda Perfüzyon veya Perfüzyon Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun 1 sağlık teknikeri ve Odyometri veya Odiometri önlisans programlarının birinden mezun olan 1 personel alınacaktı. Ancak güncellenen ilanda bu iki kadro çıkarıldı.

BAŞVURU

İlana başvurular http://personelbasvuru.cumhuriyet.edu.tr adresi üzerinden alınıyor.