Sahil Güvenlik Komutanlığı 60 KPSS ile Memur Alımı Başladı Şartlar ve Detaylar Açıklandı

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından alımı yapılacak memur kadrosu başvuruları saat 11.00’de başladı. Başvuru linki haberimizde…

Sahil Güvenlik Komutanlığı 60 KPSS ile Memur Alımı Başladı Şartlar ve Detaylar Açıklandı

Resmi Gazetede yayımlanan ilanda Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 11 farklı alanda 13 memur alımı gerçekleştirilecek. Ön lisans ve lisans mezunu adaylara yönelik olarak yapılacak bu alımlarda KPSS P3 ve P93 puan türlerinden en az 60 puan almak gerekiyor. Başvurusu kabul edilen adaylar mülakata alınacak.

Alım Yapılacak Kadrolar

Mütercim-Tercüman (İngilizce): 1 personel

İletişim Uzmanı: 1 personel

Bilgisayar Mühendisi: 2 personel

Su Ürünleri Mühendisi: 1 personel

Radyo ve Televizyon Uzmanı: 1 personel

Mali İşler Uzmanı: 2 personel

Avukat: 1 personel

Ölçme ve Değerlendirme Uzmanı: 1 personel

Tedarik Uzmanı: 1 personel

Psikolog: 1 personel

İnşaat Teknikeri: 1 personel

Kadrolar ve Eğitim Şartları

https://www.kamubulteni.com/images/upload/sahil_1_1.png

https://www.kamubulteni.com/images/upload/sahil_2_1.png

Başvuru Genel Şartları

a. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartlara sahip olmak.

b. Başvuru bitiş tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış (23 Aralık 2004 ve daha önce doğanlar başvurabilir.) 01 Ocak 2022 tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak (01 Ocak 1987 ve daha sonra doğanlar başvurabilir).

c. Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi görevlerde çalışmamış olmak ve sözleşmeli subay, sözleşmeli astsubay, uzman erbaş veya sözleşmeli er olarak sözleşmesi feshedilmiş veya halen çalışıyor olmamak.

d. Türk Silahlı Kuvvetleri, J.Gn.K.lığı, S.G.K.lığı ile kamu kurum ve kuruluşlarından kendi isteği ile istifa ve sağlık nedenleri hariç herhangi bir nedenle çıkarılmamış olmak.

e. Askerlik ile ilişiği olmamak

f. Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Sağlık Yeteneği Yönetmeliği’ne göre “Sahil Güvenlik Komutanlığında Devlet Memuru Olur.” kararlı sağlık raporu almak.

g. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması olumlu olmak.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Açılacak kadrolara başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını 14 Aralık Çarşamba saat 11’den itibaren, 23 Aralık Cuma saat 11.00’e kadar yapabilecektir. Başvurular sadece https://www.turkiye.gov.tr/sahil-guvenlik-komutanligi-is-basvurusu internet adresi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacaktır. İnternet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Başvuru sonuçları adaylara www.sg.gov.tr internet adresi üzerinden ilan edilecektir.

Adayların tabloda yer alan bazı unvanlar için ilave belge yüklenmesi gereklidir. Adaylar bu belgelerini de sisteme okunaklı bir şekilde taratarak/fotoğrafını çekerek yükleyeceklerdir.

Mülakat Tarihi

Mülâkat sınavı tarihleri, sınav saatleri ve yeri bilgileri; 02 Ocak 2023 tarihinden sonra mülâkat sınavına gireceklerin ilanı ile birlikte www.sg.gov.tr internet adresinden yayımlanacak.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /