MSB TSK'ya Memur Alımı: Başvuru Sonuçları NE zaman? İşte Son Alımdaki KPSS Taban Puanları

TSK'ya memur alımı başvurusunda son saatlere girildi. Peki memur alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS taban puanları önceki alımda kaçtı? İşte son bilgiler.

MSB TSK'ya Memur Alımı: Başvuru Sonuçları NE zaman? İşte Son Alımdaki KPSS Taban Puanları

TSK'ya memur alımı başvurusu bitiyor.

Milli Savunma Bakanlığı bir duyuru yayımlamış ve en az lise mezunu adaylar arasından KPSS taban puan sınırı olmadan kamu personeli alımı yapacağını açıklamıştı. Açıklamanın ardından b inlerce aday, ilanlara başvurusunu yaptı. Başvurusunu yapan adaylar sonuçların açıklanmasını beklerken kadroların kaç KPSS ile kapatacağını araştırmaya başladı. 

TSK MEMUR ALIMI

Milli Savunma Bakanlığı , Milli Savunma Üniersitesi, Harita Genel Müdürlüğü, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesine yapılan memur alımında kadrolar ve özel şartlar şu şekilde:

a. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesindeki genel şartları taşımak, b. Nitelik tablosunda (Tablo-2) bulunan her bir kadro unvanı için belirlenen niteliklere sahip olmak, (Eşdeğer bölümler kabul edilmeyecektir.) c. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) nitelik tablosunda (Tablo-2) belirtilen ilgili puan türlerinden puan almış olmak, ç. Erkek adaylar için, sınavın yapıldığı tarih itibarıyla askerlik durumu bakımından; askerlikle ilişkisi bulunmamak, d. Süresi içinde başvurmuş ve başvuru belgesi ile birlikte istenen belge ve bilgileri vermiş bulunmak,

BAŞVURU

İlana başvurular aşağıdaki sayfadan alınıyor. Başvurusunu yapmak isteyenlerin 31 Ocak 2021 tarihi saat 23.59'a kadar başvurusunu aşağıdaki linkten yapması gerekmektedir.

Başvuru yapmak için tıklayın

SONUÇLAR NE ZAMAN?

Başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. 2019 yılında yapılan alımın başvuru sonuçları 4-5 ay sonra açıklanmıştı. Ancak bu sene sonuçların bu kadar gecikmemesi bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

TABAN PUANLAR

Son alımda taban puanlar şu şekildeydi:

Siz kaç puanla hangi kadroya başvuru yapacaksınız? Kadın erkek adaylarla bilgi alış verişinde bulunmak için TIKLAYIN