KPSS Tercihleri ile Mülakatsız Memur Alımı Başvurusu Başlıyor (Tercih Kılavuzu Robotu Ne Zaman Yayımlanacak?)

ÖSYM Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda 2020/1 KPSS tercihlerinin 23 Temmuz günü başlayacağına yer verildi. Yayımlanan duyuru ve son bilgiler haberimizde.

KPSS Tercihleri ile Mülakatsız Memur Alımı Başvurusu Başlıyor (Tercih Kılavuzu Robotu Ne Zaman Yayımlanacak?)

Kamuya KPSS tercihleri ile mülakatsız memur alınacak.

Kamu kurumlarına KPSS tercihleri ile memur ataması için geri sayım sona eriyor. ÖSYM Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda 2020/1 KPSS merkezi yerleştirmeleri için tercihlerin 23 Temmuz 2020 günü başlayacağına yer verildi. Perşembe günü başlayacak tercihler bayramdan sonraya kadar devam edecek. 

YAŞ SINIRI YOK

ÖSYM Başkanlığı tarafından bugün ya da yarın KPSS 2020/1 tercih kılavuzu yayımlanacak. Yayımlanacak tercih kılavuzunda alım yapılacak kadrolar ve başvuru şartlarına yer verilecek. KPSS tercihleri ile yapılacak alımda zabıta memuru ve itfaiye kadroları haricinde yaş şartı aranmayacak. 

MÜLAKAT YOK

Merkezi yerleştirmede adayların mezuniyetine ve KPSS puanı ile özel şartlara bakılacak.  KPSS puanına göre atamalar yapılacak. Bir kadro için başvuru yapan en yüksek KPSS puanlı aday tercihlerini yapacak. Tercihini yapan adaylar, atama sonrası bir mülakat aşamasına tabi tutulmayacak.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR

KPSS tercihleri 23 Temmuz 2020 günü başlayacak. ÖSYM tarafından kılavuz yayımlanınca bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

TERCİH ROBOTU YAYIMLANACAK MI?

2019 'dan önce e Devlet kapısı üzerinden KPSS tercih robotu erişime açılıyordu. Ancak 2019 ve 2020 'de yayımlanan tercihler için tercih robotu yayımlanmadı. 

Tercih robotu yayımlanınca kamubulteni.com 'da olacak. Takip için TIKLAYIN