KPSS Açıklandı: İşte Mülakatsız En Az Lise Mezunu Memur Alımı Net Tarihi (KPSS 2020/2 Tercih)

2020 yılı KPSS lisans sonuçları açıklandı. Sırada ön lisans ve lisans KPSS oturumları var. KPSS'ler için geri sayım devam ederken adaylar, 2020/2 KPSS tercih kılavuzunun ne zaman yayımlanacağını araştırmaya başladı. İşte KPSS ile memur alımı tarihi.

KPSS Açıklandı: İşte Mülakatsız En Az Lise Mezunu Memur Alımı Net Tarihi (KPSS 2020/2 Tercih)

KPSS ile memur alımı tarihi.

2020 lisans KPSS sonuçlarının açıklanmasının ardından milyonlarca aday, KPSS tercihleri ile merkezi atamaların ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak bu yazımızda , 2020 yılı 2. merkezi yerleştirme memur alımı tarihlerine ve başvuru ile ilgili son açıklamalara yer verdik.

KPSS PANDEMİ NEDENİYLE ERTELENDİ

Temmuz ayında yapılması planlanan lisans KPSS Eylül ayına, Eylül 'de yapılması planlanan ön lisans KPSS Ekim'e , Ekim 'de yapılması planlanan ortaöğretim KPSS ise Kasım ayına ertelendi. 

MERKEZİ YERLEŞTİRME KPSS SONUÇLARINDAN SONRA

KPSS ile yapılacak memur atamasının ilki Ağustos ayında gerçekleşti. 2018 KPSS ile yapılan atamanın ardından 2020 yılının ikinci merkezi yerleştirmesi beklenmeye başlandı. Pandemi nedeniyle KPSS 'lerin ertelenmesi sonrası merkezi yerleştirme tarihleri de değişti. Daha önce yapılan açıklama, sınavlarınj ertelenmesi nedeniyle değişti ve KPSS 2. merkezi yerleştirme tarihleri de değişti.

2. ATAMA TARİHİ

Kamuya KPSS 2020/2 ile memur alımı 30 Aralık 2020 ile 7 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacak.

İlanlar yayımlanıyor. Takip için TIKLAYIN

HANGİ KPSS

Lisans KPSS açıklandı. Ön lisans KPSS sonuçları Kasım 'da, ortaöğretim KPSS sonuçları ise Aralık ayında açıklanacak ve 2020/2 KPSS tercihlerinde 2020 KPSS puanı ile atama olacak.

HANGİ KADROLARA ALIM BEKLENİYOR?

2020/1 atamasında aşağıdaki kadrolara alım olmuştu:

Siz de aşağıdaki yorum kısmından atama beklediğiniz kadroyu ve alım beklediğiniz bölümleri yazabilirsiniz.

KPSS KILAVUZU YAYIMLANDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN