Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Memur Alımı Yapıyor Başvurular Başladı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından büro personeli kadrosuna 4 memur alımı yapılacak. Başvurular başladı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Memur Alımı Yapıyor Başvurular Başladı

Bugün yayımlanan ilanla Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü memur kadrosuna 4 büro personeli alımı yapacak. Alınacak bu personeller engelli kadrosundan olup lisans mezunları arasından seçilecektir. Adayların başvurularında EKPSS puanı baz alınacaktır. Başvuruları kabul edilen adaylar sözlü sınava katılacak.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Başvurular 4 Temmuz 2022 itibariyle başladı. Başvurmak isteyen adaylar için son gün 8 Temmuz 2022 Cuma günü. Başvurular İşkur açık işler sayfasından yapılacak olup ilan numarası 00006893920.

Eğitim Şartı

Başvuracak adayların Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İşletme, İktisat, Lojistik, Ulaştırma ve Lojistik, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi, Uluslararası Ticaret, Uluslararası Lojistik Yönetimi, Uluslararası Ticaret ve Finans, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Uluslararası İşletmecilik, Pazarlama bölümlerinin birinden veya eş değerliği YÖK’çe kabul edilen benzeri yurt içi/dışı okullarından/bölümlerinden birinden lisans düzeyinde mezun olması gerekiyor.

Başvuru Koşulları

• Geçerli en az yüzde 40 engelli raporuna sahip olmak.

• Analitik düşünebilen, çözüm odaklı olmak ve sorumluluk alabilmek.

• Ms Office programlarını bilmek.

• İŞKUR’da ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak

• 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin “Kurumdan İşçi Talebinde Bulunma” başlıklı 6’ncı maddesinin 3’üncü fıkrası kapsamında il düzeyinde (İSTANBUL) karşılanacaktır. Adaylar İstanbul’da istihdam edilecektir.

BAŞVURU SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /