Kıyı Emniyeti 50 KPSS ile Memur Alımında Değişiklik Yaptı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesine 50 KPSS ile 112 kamu personeli alımı yapılıyor. İŞKUR üzerinden yapılan memur alımında başvuru şartı değişikliği yapıldı. Resmi Gazete 'de yayımlanan değişiklik haberimizde.

Kıyı Emniyeti 50 KPSS ile Memur Alımında Değişiklik Yaptı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alımı ilanında değişikiik yapıldı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda , önceki gün başvurusu başlayan personel alımı ilanında bir değişiklik yapıldığına yer verildi. 

Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararda değişiklik, şu şekilde duyuruldu:

"11.05.2020 tarihli ve 31124 sayılı Resmi Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan personel alım ilanımızın 6’ncı sırasında yer alan 3 kişilik mükerrerlik sebebiyle münhasıran bu ilanımız aşağıda belirtildiği şekilde revize edilmiştir.

Alım yapılan şehir: İstanbul

Kadro: Büro personeli (Memur)

Sayı: 3

Mezuniyet: Ön lisans: Meslek yüksekokulların maliye, muhasebe, muhasebe ve vergi uygulamaları, bankacılık, bankacılık ve sigortacılık, bilgisayar destekli muhasebe, bilgisayar destekli muhasebe ve finans, bilgisayarlı muhasebe ve vergi uygulamaları, finans, finans ve muhasebe, işletme-muhasebe bölümlerinden birinden önlisans düzeyinde mezun olmak.

Sınav şartı: KPSS P93

Başvuru şartları:

• Muhasebe alanında asgari 1 yıl iş tecrübesine sahip olmak ve bunu işyerinden alacağı hizmet belgesi ve sosyal güvenlik kurumu hizmet dökümü ile belgelemek

• Konusu ile ilgili mevzuatlara hakim olmak.

• Analitik düşünebilen, çözüm odaklı olmak ve sorumluluk alabilmek.

• Vergi ve sosyal güvenlik mevzuatına hakim olmak.

• Ms Office programlarını bilmek.

• İŞKUR’da ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak

• Başvuru yapan adaylardan sınav (yazılı veya sözlü yöntemlerinden biri veya ikisi kullanarak yapılacak) sonucunda işe yerleştirmeye hak kazanacak adaylar iş yerinde ilgili mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, prim, fazla mesai, eğitim, görev yeri ve benzeri çalışma şartları hakkındaki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır. Aksi halde adayların 3 aylık deneme süresi içerisinde hizmet akdini sonlandırma hakkı bulunmaktadır.

• Bu kapsamda işe başlayacak aday Kuruluşun öngördüğü yerde çalışmaya muvafakat vermiş sayılır.

• Alım süreci ile ilgili tüm duyurular; Kuruluş web sayfası duyurular bölümünden yapılacak olup, ayrıca adreslere başka tebligat yapılmayacaktır. 

BAŞVURU

İlanın başvuru adımları için TIKLAYIN