Karayolları Genel Müdürlüğü Mülakatsız 170 Memur Alımı Yapacak (KPSS Tercihi KGM Personel Alımı)

Karayolları Genel Müdürlüğü resmi internet adresi üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı ve 2020 yılı kamu personeli alımı başvuru tarihine yer verildi. İşte KGM memur alımı başvuru tarihleri.

Karayolları Genel Müdürlüğü Mülakatsız 170 Memur Alımı Yapacak (KPSS Tercihi KGM Personel Alımı)

Son dakika : KGM 170 personel alacak.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada mülakatsız olarak 170 kamu personeli ataması yapılacağına yer verildi. 

İlanlar yayımlandı. Takip için TIKLAYIN

ÖSYM ÜZERİNDEN TERCİHLER ALINACAK

KGM resmi internet adresi üzerinden yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL İSTİHDAM EDİLMESİNE İLİŞKİN DUYURU

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 4 üncü maddesinin (B) fıkrası hükümleri ile 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” a göre Genel Müdürlüğümüz Merkez ve Taşra teşkilatında istihdam edilecek 170 adet sözleşmeli personel pozisyonuna Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından doğrudan yapılacak merkezi yerleştirme ile personel istihdam edilecektir.

Başvuru yeri ve başvuru tarihleri:

Söz konusu yerleştirme işlemine dair duyuru ve ilgili kılavuzlar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı’nın internet sitesinde (http://www.osym.gov.tr) yayımlanmıştır. Adaylar tercihlerini 7-12 Ekim 2020 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye göndereceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri, 12 Ekim 2020 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir. Genel Müdürlüğümüze hiçbir şekilde başvuruda bulunmayacaktır.

Yerleştirme işlemi ÖSYM tarafından sonuçlandırılacak olup yerleşen adaylara ilişkin duyurular Genel Müdürlüğümüz internet sitesinde yayımlanacaktır."

BAŞVURU TARİHİ

Karayolları kamu personel alımı başvurusu 7 Ekim 2020 günü başlayacak. Başvurular başladığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN