Hazine ve Maliye Bakanlığı 2 Bin Memur Alımı Ertelendi-İşte Alım Yapılacak Kadrolar

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2020 yılı kamu personeli alımı başvurusu bekleniyor. Bakan Albayrak , aylar önce ilan tarihlerini açıklamıştı. Ancak pandemi nedeniyle KPSS ertelendi ve ilan durduruldu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2 Bin Memur Alımı Ertelendi-İşte Alım Yapılacak Kadrolar

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2 bin memur alımı unutuldu.

Mart ayının 20 'sinde sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak , Bakanlık bünyesine 2 bin kamu personeli alımı yapılacağını söyledi. 

İlanlar yayımlanıyor. Takip için TIKLAYIN

BAKAN ALBAYRAK PAYLAŞMIŞTI

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak , Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

"Ekonomimiz için verdiğimiz mücadeleye katılmak isteyen arkadaşlarımıza yeni kadrolar açıyoruz. Böylece Hazine ve Maliye, Defterdarlık, Gelir Uzman Yardımcılıkları ile Vergi Müfettiş Yardımcılığı ve Avukat kadrolarını içine alan 2000 kadronun müjdesini veriyoruz"

SINAV TARİHLERİ AÇIKLANMIŞTI

Söz konusu paylaşımında Bakan Albayrak Hazine ve Maliye Bakanlığı uzman yardımcısı kadrosu için sözlü mülakatın 26 Ekim 'de, diğre kadrolar için ise yazılı sınavın 24 Ekim 'de sözlü mülakatın 7 Aralık 'ta yapılacağını söylemişti.

PANDEMİ NEDENİYLE KPSS ERTELENDİ

Koronavirüs pandemisi nedeniyle Temmuz ayında yapılması planlanan KPSS lisans oturumları Eylül 'e ertelenmişdi. Sınavlar yapıldı ve sonuçlar 22 Ekim 'de açıklanacak. 

KPSS 'nin ertelenmesi nedeniyle söz konusu memur alımının bekletildiği , sınav sonuçlarının açıklanmasının ardındna 2 bin memur alımı için sürecin başlatılması bekleniyor.

İLAN GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN