Harita Genel Müdürlüğü En Az Lise Mezunu 4000 Lira Maaşla Memur Alımı Yapıyor

KPSS puan sınırı olmadan Harita Genel Müdürlüğü'ne kamu personeli alımı yapılacağı açıklanmıştı. Kısa sürede yoğun başvuru oldu. İşte personel alımı başvuru bilgileri.

Harita Genel Müdürlüğü En Az Lise Mezunu 4000 Lira Maaşla Memur Alımı Yapıyor

Harita Genel Müdürlüğü'ne en az lise mezunu memur alımına yoğun başvuru.

Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı olan Harita Genel Müdürlüğü'ne en az lise mezunu adaylar arasından kamu personeli alımı yapılacağı açıklanmıştı. MSB'nin yayımlanan  ilanına kısa sürede çok kişi başvuru yaparken en çok başvuru yapılan yer ise Harita Genel Müdürlüğü oldu. Hem en az lise mezunları arasından personel alımı yapılması, hem de KPSS puan için b ir sınır konulmaması nedeniyle 20202 'de KPSS 'ye girip geçerli bir puan alan adaylar bu ilana başvuru yaptı. Henüz başvurusunu yapmayan adaylar ise bize yoğun şekilde mesaj atarak başvurusunu nasıl yapabileceğini sordu. Biz de bu yazımızda MSB Harita Genel Müdürlüğü'nün personel alımına nasıl başvuru yapılacağını yazdık.

BAŞVURU GENEL KOŞULLARI

MSB Harita Genel Müdürlüğü ilanı başvuru şartları şu şekilde:

a. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesindeki genel şartları taşımak,

b. Nitelik tablosunda (Tablo-2) bulunan her bir kadro unvanı için belirlenen niteliklere sahip olmak, (Eşdeğer bölümler kabul edilmeyecektir.)

c. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) nitelik tablosunda (Tablo-2) belirtilen ilgili puan türlerinden puan almış olmak,

ç. Erkek adaylar için, sınavın yapıldığı tarih itibarıyla askerlik durumu bakımından; askerlikle ilişkisi bulunmamak, d. Süresi içinde başvurmuş ve başvuru belgesi ile birlikte istenen belge ve bilgileri vermiş bulunmak.

ÖZEL ŞARTLAR VE KADRO DAĞILIMI

Fotoğrafın büyük hali için tıklayın

Fotoğrafın büyük hali için tıklayın

BAŞVURU ADIMLARI

İlana başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları takip ederek başvurusunu MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı sistemi üzerinden yapması gerekmektedir. 

https://personeltemin.msb.gov.tr/Anasayfa/EDevletGiris

Linki kopyalayıp yeni sekmede açın. Açılan sayfada TC kimlik numaranız ve e Devlet şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra bilgileriniz karşınıza çıkacak. Burada tüm bilgilerinizi kontrol edin ve doğru olduğunu oınaylayın. Sağ üstte İleri yazan butondan tüm bilgilerinizi güncelledikten sonra sol menüde TERCİH YAP butonunu göreceksiniz. Bu butona tıkladıktan sonra ilan karşınıza çıkacak.

Burada , yukarıda resimde gösterildiği gibi yazının başındaki butona tıklayarak ilanlara gidebilir ve tercih yap butonu ile başvurunuzu yapabilirsiniz.

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN