CTE ve Adalet Bakanlığı Kamu Personeli Alımında KPSS Puan Şartı Kaç Olacak?

Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 10 bin kamu personeli alımı yapacak. En az lise mezunları arasından yapılacak personel alımında KPSS puan şartı kaç olacak? İşte detaylar.

CTE ve Adalet Bakanlığı Kamu Personeli Alımında KPSS Puan Şartı Kaç Olacak?

Adalet Bakanlığı ve CTE personel alımında KPSS şartı.

Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesine en az lise mezunları arasından 10 bin personel alımı yapılacağı açıklaması geldi. Yapılan açıklamanın ardından adaylar , KPSS puan şartının kaç olacağını araştırmaya başladı. 

Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) kamu personeli alımında KPSS detaylarına yer verdik.

KPSS 'DEN ÖNCE Mİ SONRA MI OLACAK?

2020 yılı KPSS sonuçları açıklandıktan sonra puan kullanılabilecek. Edinilen bilgilere göre personel alımı için kadro onayının geldiği ve personel alımı için hazırlıkların hızlandığı öğrenildi. İlana başvuruların 2018 KPSS ile yapılması bekleniyor.  

KPSS PUAN ŞARTI KAÇ OLACAK?

Daha önce yapılan Adalet Bakanlığı personel alımında KPSS puan şartı 70'ti. Ancak binlerce aday, puan şartının 60 ya da 65 olmasını istiyor. Peki sizce kaç olmalı? Ankete katılmak için  TIKLAYIN

İLAN GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN