Belediyelere Yüzlerce Memur Alımı Yapılacak

Kamu kurum ve kuruluşlarına açıktan atama yöntemiyle memur alımı işlemleri devam ediyor.

Belediyelere Yüzlerce Memur Alımı Yapılacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın resmi internet sayfasından yapılan bilgilendirmede, çok sayıda belediyenin memur alımı yapacağı, ilgili alımlara dair detayların belediyelerin resmi sayfasından ve BİK'ten öğrenilebileceği kaydedildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın resmi sayfasında yayımlanan ilanlardan bazıları şu şekilde: Sultangazi Belediyesi'ne 15 Zabıta Memuru Alımı Yapılacak, Zara Belediyesi'ne 1 Muhasebeci Alımı Yapılacak, Karatay Belediyesi'ne 15 memur alımı yapılacak, Hayrabolu Belediyesi'ne mühjendis alımı yapılacak, Eyüpsultan Belediyesi'ne 25 memur alımı, Gebze Belediye Başkanlığı'na 45 zabıta memuru , Gazipaşa belediyesi'ne 10 memur alımı yapılacak. Osmangazi Belediyesi'ne tahsildar ve veznedar memur alınacak, Demirözü Belediyesi'ne zabıta memuru, Cizre Belediyesi'ne 20 memur, Derepazarı Belediyesi'ne 4 memur alımı, Fatih Belediyesi'ne 50, Çorlu Belediye Başkanlığı'na 25 memur alımı yapılacak. Üsküdar Belediye Başkanlığı'na 40 zabıta memuru alımı yapılacak. Aksaray Belediye Başkanlığı'na 22 zabıta memuru alımı yapılacak. Şahinbey Belediye Başkanlığı'na 40, Bakırçay Belediiye Başkanlığı'na 1 büro memuru alınacak.

İlgili memur alımlarının başvuru genel ve özel şartları ile başvuru tarihlerine resmi sayfalardan erişilebileceği gibi, başvuru sırasında gerekli belgeler ve başvuru sürecinin ardından gerçekleşecek sınavlara ilişkin bilgilere de resmi sayfalardan erişim sağlanabilecek. Yeni memur alımı duyurularından anında haberdar olmak için sadece iş haberlerini takip etmek için TIKLA VE KATIL.