Belediyelere Büro Memuru, Zabıta Memuru, Memur ve Muhasebeci Alımları Yapılıyor

KPSS B Memur alımı duyuruları art arda yayımlandı. Onlarca belediyeye farklı memur alımı gerçekleştirilecek. İlan yayımlayan belediyeler ve diğer detaylar bu haberimizde.

Belediyelere Büro Memuru, Zabıta Memuru, Memur ve Muhasebeci Alımları Yapılıyor

MEMUR ALIMI DUYURULARI ART ARDA YAYIMLANDI

Kamu kurum ve kuruluşlarına açıktan personel ve memur alımı işlemleri devam ediyor. Kamu Personeli Alım ilanları art arda yayımlanırken, bazı ilanların başvuru tarihlerinde sona gelindiği, bazı kamu personeli ilanlarına ise henüz başvuruların başlamadığı görülüyor. Belediye personel alımları da son zamanlarda yoğunlaşmış durumda.

ONLARCA BELEDİYEYE FARKLI UNVANLARDA PERSONEL ALINACAK

Onlarca belediyeden çeşitli memur alımı duyuruları yayımlanırken, adayların memur alımı başvuru işlemleri ve başvuru genel şartlarına ilişkin tüm detaylara ilgili belediyelerin resmi sayfalarından erişebileceği, başvuru işlemlerini de başvuru kılavuzlarında belirtildiği şekillerle tamamlayabileceği belirtiliyor.

AİLE BAKANLIĞI'NCA YAYIMLANAN MEMUR ALIMI DUYURULARINDAN BAZILARI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın resmi sayfasından yapılan bilgilendirmelere göre aşağıdaki belediyelere memur , muhasebeci ve zabıta memuru alımları yapılacak. Sultangaz Belediyesi 15 Zabıta Memuru Alımı, Zara Belediyesi 1 Muhasebeci alımı, Konya Büyükşehir Belediyesi 126 itfaiye eri alımı, Kütahya Yenikent Belediyesi 1 Muhasebeci alımı, Karatay Belediyesi 15 Memur alımı, Hayrabolu Belediye Başkanlığı 1 Mühendis Alımı, Eyüpsultan Belediyesi 25 Memur alımı, Gebze Beleidyesi 25 Memur, Gazipaşa belediyesi 10 memur, Osmangazi Belediyesi veznedar ve tahsildar, Demirözü Belediyesi zabıta memuru, Cizre belediyesi memur alımı, Dereepazarı ve Fatih Belediyelerine memur, Çorlu Belediyesi'ne zabıta memuru, Çeltikçi ve Çorlu Belediyesi memur alımı, Üsküdar Belediyesi, Aksaray Belediyesi, Şahinbey belediyeleri zabıta memuru alımları yapacak.İzmir Bakırçay Belediyesi'ne ise büro memuru alınacak.

ADAYLAR BAŞVURULARLA İLGİLİ TÜM GELİŞMELERİ RESMİ SAYFADAN TAKİP EDEBİLİRLER

Adaylar, başvuru işlemleri, başvuru genel ve özel şartları ile başvuru sürecine ilişkin tüm detaylara ilgili belediyelerin resmi sayfalarından erişerek , gerekli belgelerle işlemlerini tamamlayabilecek.

Yeni memur alımı haberleri, polis alımı, bekçi alımı, subay alımı ve diğer alımları takip etmek için TIKLA VE KATIL.