Belediyelerden 72 Memur Alımı Yapılacak

Farklı 9 belediye 72 memur alımı yapacağını duyurdu. Alınacak personeller zabıta memuru, düz memur ve müfettiş yardımcısı kadrosunda istihdam edilecektir. İşte alım yapacak belediyeler ve alınacak personeller.

Belediyelerden 72 Memur Alımı Yapılacak

9 farklı belediye tarafından 72 memur için ilana çıkıldı. Farklı eğitim şartları ve farklı KPSS puan türlerinden alım yapılacak.

Alım yapacak belediyeler ve kadrolar

Beykoz Belediyesi (16 Şubat-25 Şubat)

Beykoz Belediyesi giriş sınavıyla 5 müfettiş yardımcısı alacağını duyurdu. Sınav çoktan seçmeli test ve sözlü sınav olmak üzere iki aşamalı olacaktır. Başvuru yapabilmek için en az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak gerekiyor.

Ayrıca ÖSYM tarafından (A) grubu kadrolar için 2020 veya 2021 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından birisine katılmış olup, KPSSP31 veya KPSSP48 puan türlerinin birinden en az 70 puan almış olmak gerekiyor. Sadece bir tanesi üzerinden işlem yapılabilir. En yüksek puan türünü kullanmak adayların lehine olacaktır.

Çorum İskilip Belediyesi (4 Nisan-6 Nisan)

Belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere 3 memur alımı yapılacaktır. 1 lisans mezunu V.H.K.İ (Fakültelerin İşletme, İktisat veya Kamu Yönetimi programlarının birinden mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesi olmak ve MEB Onaylı bilgisayar sertifikası olmalı), 1 ortaöğretim mezunu V.H.K.İ (MEB Onaylı bilgisayar sertifikası olmalı), 1 ortaöğretim mezunu şoför (en az D sınıfı sürücü belgesi olmak)

Niğde Aktaş Belediyesi (4 Nisan-6 Nisan)

Kamu yönetimi bölümü lisans mezunu 1 memur alımı yapılacak. En az B sınıfı sürüce belgesine sahip olmak gerekiyor. 2020PSS P3 puan türünden 75 ve üstü almak gerekiyor.

Harita,Harita Kadastro, Harita ve Maden Ölçme, Harita Teknikerliği, Harita ve Kadastro önlisans programlarının birinden mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olan 1 tekniker alımı yapılacak. 2020 KPSS P93 puan türünden 60 ve üstü almak gerekiyor.

Üsküdar Belediyesi (28 Mart-1 Nisan)

Belediye tarafından 40 ortaöğretim mezunu ve en az B sınıfı ehliyeti olan 40 kadın-erkek zabıta memuru alınacaktır. KPSS P94 puan türünden en az 60 puan alma şartı var.

Ayrıca 1 elektrik-elektronik mühendisliği, 4 inşaat mühendisliği, 2 mimarlık, 1 iç mimarlık, 1 jeoloji mühendisliği 1 bilgisayar mühendisliği mezunu 10 lisans mezunu zabıta memuru alımı yapılacaktır. Adayların en az B sınıfı ehliyete sahip olması gerekiyor. KPSS P3 puan türünden 70 ve üzeri almak gerekiyor.

Kırıkkale Bahşılı Belediyesi (4 Nisan-6 Nisan)

Belediye tarafından herhangi bir Ortaöğretim kurumundan (Lise ve dengi okul) mezun olan  En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olan 3 düz memur alımı yapılacaktır. Başvuru içim 2020 KPSS’den 60 ve üstü puan almak gerekiyor.

Bartın Kurucaşile Belediyesi (21 Mart-24 Mart)

Lisans düzeyinde eğitim veren programların herhangi birinden mezun olan ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olan 1 zabıta memuru alımı yapılacak. Adaylar için başvuru şartlarından 2020 KPSS P3 puan türünden 75 ve üzeri puan almak gerekiyor.

Çanakkale Belediyesi (4 Nisan-8 Nisan)

Yerel Yönetimler , İşletme / İşletmecilik , İş İdaresi, İş İdaresi ve İktisat , Yönetim ve Organizasyon , İktisat , Kamu Yönetimi , Spor Bilimleri Lisans programlarının birinden mezun olan ve en az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olan 3 zabıta memuru alınacaktır. KPSS P3 puan türünden 60 ve üzeri puan almak gerekiyor.

Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta) veya Yerel Yönetimler Önlisans programlarının birinden mezun olan ve en az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olan 3 zabıta memuru alınacaktır. KPSS P93 puan türünden en az 60 ve üstü almak gerekiyor.

Kilis Elbeyli Belediyesi (25 Şubat-1 Mart)

Ortaöğretim Kurumlarının Pazarlama ve Perakende Alanı ve Dalları veya Muhasebe ve Finansman Alanı - Muhasebe / Muhasebe ve Finansman Dalından mezun olmak. En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olan 1 memur alınacaktır. KPSS P94 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmak gerekiyor.

Aydındere Belediye Başkanlığı

Lisans düzeyinde eğitim veren programların herhangi birinden mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olan 1 Zabıta memuru alımı yapılacak. Başvuru için KPSS P3 puan türünden 80 ve üstü almak gerekiyor.