Adalet Bakanlığı CTE 2022 Yılında 324 Kamu Personeli ve Memur Alımı İlanı Yayımlandı

2022 Yılı Adalet Bakanlığı CTE bünyesine 324 memur personel alımı yapılacağını yayımladı, Psikolog, Veteriner, Mühendis, Gemi Adamı, Teknisyen ve İdare Memuru kadrolarında istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağına yer verildi.

Adalet Bakanlığı CTE 2022 Yılında 324 Kamu Personeli ve Memur Alımı İlanı Yayımlandı

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkşfevleri Genel Müdürlüğü bünyesine memur alımı ve personel alımı içini ilan yayımladı. 2022 yılı personel alımı kapsamında yayımlanan ilana göre CTE bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 324 kişilik kadro ile Memur Alımı ve Personel alımı yapacak. Farklı kontejanlarda alım yapılacağı açıklanan ilanda başvuru süreçleri farklıdır.

2022 Yılı 324 Personel Memur Alımı Kontenjanları Nedir?

  • Psikolog 140
  • Veteriner 7
  • Mühendis (İnşaat, Gıda, Deri) 5
  • Gemi Adamı 3
  • Süt İşleme Teknisyeni 3
  • Veteriner Sağlık Teknisyeni 5
  • Et İşleme Teknisyeni 3
  • Elektrik Teknisyeni 4
  • Sıhhi Tesisat Teknisyeni 3
  • Metal Teknisyeni 1
  • İdare Memuru 150

Başvuru Tarihleri ve İlan Detayları:

Mühendis Veteriner ve Psikolog Alım İlanı:

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ceza infaz kurumu ve denetimli serbestlik müdürlüklerine sözlü sınav ile 6-8’inci dereceli kadrolara aşağıda belirtilen unvan ve sayıda personel alımı yapılacaktır.

Adaylar başvurularını e-Devlet üzerinden Adalet Bakanlığı Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden e-Devlet şifresi ile yapacak olup, duyuruda belirtilen süre içinde şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuralar 03 Ocak 2022 saat 09.00’da başlayıp, 17 Ocak 2022 saat 17.30’da sona erecektir. Başvurular için gerekli koşullar, istenilen belgeler, sınav süreci ile ilgili diğer bilgiler Bakanlığımız (www.adalet.gov.tr) ve Genel Müdürlüğümüz (www.cte.adalet.gov.tr) internet adresinde yer almaktadır.

Teknisyen ve Gemi Adamı Alım İlanı:

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ceza infaz kurumlarına sözlü sınav ile 6-9’uncu dereceli kadrolara aşağıda belirtilen unvan ve sayıda personel alımı yapılacaktır.

Adaylar, başvurularını 17.01.2022-31.01.2022 tarihleri arasında saat 23.59’a kadar https://www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden giriş yaparak, e-Devlet üzerinde başvuru tarih aralığında aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanarak yapacaklardır. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuralar 17 Ocak 2022 tarihinde saat 09.00’da başlayıp, 31 Ocak 2022 saat 23.59’da sona erecektir. Başvurular için gerekli koşullar, istenilen belgeler, sınav süreci ile ilgili diğer bilgiler Bakanlığımız (www.adalet.gov.tr) ve Genel Müdürlüğümüz (www.cte.adalet.gov.tr) internet adresinde yer almaktadır.

Kadrolu İdare Memuru Öğrenci Alım İlanı:

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünce sözlü sınav ve mülakat ile 7-9'uncu dereceli kadrolara 150 idare memuru öğrencisi alımı yapılacaktır.

Adaylar, başvurularını 17.01.2022-31.01.2022 tarihleri arasında saat 17.30’a kadar eDevlet üzerinden Adalet Bakanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden giriş yaparak, e-Devlet üzerinde başvuru tarih aralığında aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanarak yapacaklardır. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvurular için gerekli koşullar, istenilen belgeler, sınav süreci ile ilgili diğer bilgiler Bakanlığımız www.adalet.gov.tr, https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr ve Genel Müdürlüğümüz www.cte.adalet.gov.tr internet adresinde yer almaktadır.