80 Zabıta Memuru Alımı için Başvurular Sona Eriyor

Çankaya Belediye Başkanlığı'na Ortaöğretim, Önlisans ve Lisans düzeyinden zabıta memuru alımı için başvuru işlemlerinde son saatlere girildi. 80 Zabıta memuru alımı için başvuru işlemleri yarın mesai bitimi itibariyle son bulacak.

80 Zabıta Memuru Alımı için Başvurular Sona Eriyor

Ankara Çankaya Belediye Başkanlığı'nın zabıta memuru alımı için başvuru işlemlerinde sona gelindi. Çankaya Belediye Başkanlığı'nın resmi sayfası ve çeşitli basın yayın kuruluşları aracılığıyla geçtiğimiz günlerde yapılan resmi duyuruda kuruma en az ortaöğretim mezunlarından B sınıfı sürücü belgesine sahip, KPSS ile ilgili 60 puan şartının yanı sıra başvuru genel ve özel şartlarını yerine getirebilen kadın-erkek zabıta memuru alımı yapılacağı bildirilmişti. 23 Haziran 2020 tarihi itibariyle başlayan zabıta memuru alımı başvuruları 29 Haziran saat 17.00 itibariyle son bulacak. Başvurular şahsen gerçekleştirilecek. Başvuru yapacak adayların başvuru genel ve özel şartları ile başvuru sırasında gerekli belgeleri dikkatle incelemeleri gerekiyor. Başvuru sürecinin sona ermesinin ardından en geç 3 Temmuz'da belediye başkanlığının resmi sayfasından sınava katılmaya hak kazanan adayların listesinin yayımlanacağı , uygulamalı sınavların 6-10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirileceği belirtildi. 

Çankaya Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan resmi duyuruda başvuru genel ve özel şartları ile başvuru sırasında gerekli belgeler şu şekilde oldu:

Yeni kamu personeli alımı haberleri, ilkokul, ortaöğretim , önlisans ve lisans düzeyinden özel sektör iş haberleri ile diğer ekonomi haberlerini takip etmek, kadın erkek diğer adaylarla bilgi alışverişinde bulunmak ve sadece iş haberlerine göz atmak için Türkiye'nin en büyük kamu haber sitelerinden kamu bülteninin mobil uygulamasını indirebilir ya da sosyal medya sayfalarını takip edebilirsin.

Sosyal medyadan takip ederek iş haberlerinden anında haberdar olmak için TIKLA.