4 Bin TL Maaşla Kamu Personel Alımı: GSB KYK Yurt Yönetim Memuru Alımı Başvuru Tarihleri Değişti

KYK 500 yurt yönetim memuru alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Bugün yayımlanan ilan metninde başvuru tarihlerinin değiştiğine yer verildi. 63 şehre 4 bin TL maaşla yapılan personel alımlarının başvuru bilgileri ve başvuru detayları yazımızda.

4 Bin TL Maaşla Kamu Personel Alımı: GSB KYK Yurt Yönetim Memuru Alımı Başvuru Tarihleri Değişti

GSB KYK yurt yönetim memuru alımı başvuru tarihi değişti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 65 yaş şartı ile 63 şehirde kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. KPSS puanı ile KYK yurtlarına yapılacak kamu personeli alımı için bugün bir duyuru yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan duyuruda 500 memur alımı kılavuzuna yer verilirken başvuru tarihlerinde de değişiklik yapıldığına yer verildi. 

KYK yurt müdürlükleri bünyesinde istihdam edilecek personeller KPSS puanına göre mülakatlara çağrılacak ve her il için başvuru yapanlardan alınacak sayının 4 katı kadar aday nmülakata çağrılacak. İşte illere göre sayı dağılımı:

BAŞVURU ŞARTLARI

Yurt yönetim memuru alımı ilanına başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin 4, 5, 6 ve 7’nci alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak,

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Yükseköğretim kurumlarından en az lisans düzeyinde mezun olmak,

- 2020 yılı KPSS (B) grubu KPSSP3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak,

- Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 65 yaşından büyük olmamak,

- Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik aylığı almamak, (Dul ve yetim aylığı hariç)

- Görevini devamlı yapmaya engel hastalığı bulunmamak,

- Tam zamanlı çalışmaya engel durumu bulunmamak,  Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 1 inci maddesinde istisna edilenler hariç olmak üzere, sözleşmenin feshi sebebiyle görevinden ayrılanlardan sözleşmelerinin fesih tarihinden itibaren 1 yıl geçmeyenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir. Bu hususun sonradan anlaşılması halinde yerleştirmeleri yapılmış olsa dahi sözleşmeleri iptal edilecektir.  Adayların başvurunun son günü itibarıyla aranan şartlara haiz olması gerekmektedir.

YURT YÖNETİM MEMURU KİMDİR , NE İŞ YAPAR?

Yurt müdürü; bireylerin beslenme, barınma ve diğer ihtiyaçlarının karşılandığı kamu ya da özel yurtlarda görev yapan yetkili kişidir.

BAŞVURU TARİHİ DEĞİŞTİ

İlana başvurular 4 Ocak 2021 (10:00) - 20 Ocak 2021 (17.00) tarihleri arasında alınacak.  Bilgi alış verişi için TIKLAYIN

SÖZLÜ MÜLAKAT

İlana başvuru yapan ve sözlü mülakata girmeye hak kazanan adaylar aşağıdaki konulardan sorumlu olacak:

a) Görevin gerektirdiği mesleki alan bilgisi (Genel mevzuat ile Bakanlığımız mevzuatı vb.), (50 puan) b) Bir konuyu kavrayıp özetleme, ifade yeteneği ve muhakeme gücü, (10 puan) c) Liyakati, temsil kabiliyeti, tutum ve davranışlarının göreve uygunluğu, (10 puan) d) Özgüveni, ikna kabiliyeti ve inandırıcılığı, (10 puan) e) Genel kültürü ve genel yeteneği, (10 puan) f) Bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı, (10 puan) konularından 100 puan üzerinden değerlendirmeye tabi tutulacaktır. Komisyon üyelerinin vermiş olduğu puanların aritmetik ortalaması esas alınmak suretiyle sözlü sınav puanı belirlenecektir

İlan metni için TIKLAYIN.PDF

İLAN BAŞVURU EKRANI AÇILDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN