Polis Alımı, Subay Alımı Duyuruları Art Arda Geldi! Memur Alımı Duyurusu da Bekleniyor

İçişleri Bakanlığı'ndan polis alımı, subay alımı duyurularının peş peşe gelmesinin ardından memur alımına ilişkin de yeni duyuru bekleniyor.

Polis Alımı, Subay Alımı Duyuruları Art Arda Geldi! Memur Alımı Duyurusu da Bekleniyor

Jandarma'dan İlanlar Art Arda Geliyor! Memur Alımı için Beklentiler Arttı

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'nın uzman erbaş, astsubay alımlarının ardından bugün yayımladığı subay alımı ilanıyla birlikte adayların memur alımı beklentileri de arttı. İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu, geçtiğimiz haftalarda Jandarma Genel Komutanlığı'nın profesyonelleşme sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulunmuş, bu yılda çok sayıda personel alımıyla jandarmanın personel ihtiyacının giderileceğini söylemişti.

Bakan Soylu'nun açıklamasından kısa süre sonra Astsubay alımı ilanı yayımlanmış, bu ilandan da kısa süre sonra uzman erbaş duyurusu gelmişti. Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi sitesinden bugün yapılan duyuruda, Jandarma'ya 424 kadın-erkek subay alımı gerçekleştirileceği açıklanırken, başvuru işlemlerinin 9 Nisan 2019 tarihinde başlayacağı vurgulandı. Jandarma Subay alımı detaylarına erişim için TIKLAYINIZ. Jandarma'ya kısa süre içerisinde sivil memur alımı da yapılması bekleniyor. Alımlarla ilgili yeni gelişmeler yaşandıkça siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeyi sürdüreceğiz. Son dakika haberlerinden, yeni memur alımı, özel sektör  alımı haberlerinden anında haberdar olmak için TIKLAYIN.

İçişleri Bakanlığı Polis Akademisi Başkanlığı'na Polis Alımı Yapılıyor

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı'na da polis alımları yapılacağına dair duyuruyu sizlerle geçtiğimiz gün paylaşmıştık. Bugün itibariyle 24. dönem POMEM kapsamında önlisans ve lisans mezunlarından toplam 3 bin kişilik polis alımı için başvurular pa.edu.tr adresinden e-devlet şifreleriyle yapılabilecek. 3 Bin kişilik polis alımının 2 bin 500'ü lisans mezunlarına, 500'ü önlisans mezunlarına kontenjan olarak ayrılmış durumda. Konuya dair detaylı bilgi pa.edu.tr adresinde yer alıyor.

KAMUBULTENİ.COM  - ANKARA