MEB 3949 Kamu Personeli Alımı Kadro Dağılımı Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı 3949 kamu personeli alımı için açıklama geldi. Resmi Gazete 'de yayımlanan kararda alım yapılacak kadrolara yer verildi.

MEB 3949 Kamu Personeli Alımı Kadro Dağılımı Açıklandı

MEB 3949 personel alımı.

Milli Eğitim Bakanlığı 3 bin 949 kamu personeli alımı için kadro dağılımı Resmi Gazete 'de yayımlandı.  Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayımlanan ve yürürlüğe giren kararda kamu kurumlarına yapılacak kamu personeli alımında kadro ve derece değişiklikleri yapıldığına yer verildi. 

Kadro ve derece değişikliklerinin ardından kamu kurumlarının memur alımı için ilana çıkması bekleniyor.

MEB 3949 ALIM YAPACAK

Resmi Gazete 'de yayımlanan karara baktığımızda en çok kadro ve derece değişikliğinin olduğu kurum Milli Eğitim Bakanlığı olarak öne çıkıyor. MEB 'e memur, mühendis, tekniker, teknisyen, şoför, Sosyal çalışmacı, hizmetli, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, programcı , hemşire, bekçi, sayman, sekreter, biyolog, Avukat ve hizmetli alımı yapılacağına yer verildi.

İşte alım yapılacak kadrolar >>

İLANLAR NE ZAMAN GELECEK?

MEB bünyesine yapılacak kamu personeli alımında tarihler henüz belli değil. Yüksek dereceli kadrolara alım kurum içi naklen atama yolu ile yapılacak. Düşük dereceli kadrolara ise açıktan ve merkezi atama ile kamu personeli alımı yapılacak.

İLAN GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN