Lisans Mezunu Mülakatsız 4843 Sağlık Personeli Alımı Kadro Dağılımı

Lisans mezunu adaylar arasından sağlık kadrolarına personel alımı yapılacak. Hemşire, Psikolog, Fizyoterapist, Sosyal Çalışmacı, Ebe , Diyetisyen ve diğer sağlık kadrolarına yapılan personel alımının detayları haberimizde.

Lisans Mezunu Mülakatsız 4843 Sağlık Personeli Alımı Kadro Dağılımı

Lisans mezunu adaylar arasından sağlık personeli alımı.

Çlçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az lise mezunu adaylarar arasından sağlık kadrolarına kamu personeli ataması yapılacağına yer verildi.

İşte ÖSYM duyurusu:

Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacaktır. Adaylar Sağlık Bakanlığı KPSS-2019/7 Tercih Kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.

Adaylar, tercihlerini 13-19 Aralık 2019 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, 19 Aralık 2019 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2019/7 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

KPSS puanı ile mülakatsız yapılacak sağlık personeli alımında lisans kadrolar bu haberimizde.

Listenin devamı için >>TIKLAYIN

TERCİH YAPACAK KADIN ERKEK SAĞLIKÇILAR BU SAYFADA >> bilgi alış verişi için >> TIKLA KATIL

NİTELİK KODLARI

Lisans mezunu nitelik kodları:

MEZUNİYET

Mezuniyet kadroları şu şekilde >>

Mezun Olunan Lisans Programı

TERCİHLER 13 ARALIK 2019 'DA BAŞLIYOR

Sağlık Bakanlığı tercihleri 13 Aralık 2019 günü başlayacak. Başvurular 19 Aralık 2019 gününe kadar alınacak.  Tercihler başladığı anda bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin >>
Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN