KPSS 2019/2 ile Mülakatsız Sağlık Memuru ve Personel Alımı

Sağlık Bakanlığı ile bağlı kuruluşlar, üniversitelere ve TÜİK ile Tarım Bakanlığı 'na sağlık personeli alımı yapılacak. En az lise mezunu adaylar arasından yapılacak alımın detayları haberimizde. İşte ilanlar.

KPSS 2019/2 ile Mülakatsız Sağlık Memuru ve Personel Alımı

KPSS tercihleri ile 53 sağlık personeli alımı yapacak.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı.  Yayımlanan KPSS 2019/2 tercih kılavuzunda , kamu kurum ve kuruluşlarına memur alımı yapılacağına yer verildi. 

KPSS tercih kılavuzuna baktığımızda en az lise mezunu adaylar arasından sağlık bakanlığına personel ataması yapılacağına yer verildi. Sağlık Bakanlığı bünyesine ve üniversite hastaneleri bünyesine yapılan personel alımında başvuru detayları haberimizde.

LİSE MEZUNU KADROLAR

Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanlar şu şekilde;

Ortaöğretim Mezunları İçin Nitelik Kodları İçin Tıklayın

ÖN LİSANS MEZUNU KADROLAR

Ön lisans mezunu adaylar arasından üniversitelere, Türkiye Taşkömürü Kurumu 'na, Tarım ve Orman Bakanlığı 'na sağlık personeli alımı yapılıyor. İlanlar ve nitelik kodları şu şekilde;

Ön Lisans Mezunları İçin Nitelik Kodları İçin Tıklayın

LİSANS MEZUNU KADROLAR

Lisans mezunu adaylar arasından yapılacak alımda adaylar Sağlık Bakanlığı , Türkiye İstatistik Kurumu, Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek.

Lisans Mezunları İçin Nitelik Kodları

ÖZEL ŞARTLAR

Özel Koşullar İçin Tıklayın

BAŞVURU

İlan başvuruları 3 Aralık 2019 günü başlayacak. ÖSYM üzerinden adaylar KPSS puanına göre tercihlerini yapacak. Atamalar 2018 KPSS puan üstünlüğüne göre yapılacak. 

TERCİHLER BAŞLADIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN