Koruma Memuru Alımı için Başvurular 23 Ağustos'ta Sona Eriyor

TÜBİTAK'ın Koruma memuru alımı için 19.08.2019 tarihinde başlayan başvuru işlemleri 23 Ağustos 2019 tarihi itibariyle sona erecek.

Koruma Memuru Alımı için Başvurular 23 Ağustos'ta Sona Eriyor

Koruma Memuru Alımı için Başvurular 23 Ağustos'ta Sona Eriyor
 

TÜBİTAK'tan yapılan resmi duyuruda, kuruma İŞKUR üzerinden koruma memuru alınacağı belirtilmiş, ilgili alıma başvuru yapacak adayların , "1. T.C. Vatandaşı olmak. 2. Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak. 3. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak. 4. Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi Belgesine Sahibi olmak. 5. Vardiyalı çalışma ve gece çalışması yapmaya engel bir durumu olmamak. 6. İşe alınacak Özel Güvenlik Görevlisinin Ankara ilinde ikamet etmesi istenecektir." şartlarına uyması gerektiği vurgulanmıştı.

KORUMA MEMURU ALIMINA EN AZ ÖNLİSANS MEZUNLARI BAŞVURABİLECEK

En az önlisans mezunu adayların başvuru yapabildiği koruma memuru alımı için başvurularda sona gelindi. TÜBİTAK resmi duyurusunda başvuru işlemleriyle ilgili ayrıca, "*NOT: Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) web sayfasında yayımlanmakta olup, iş başvuruları da bu sayfa (https://esube.iskur.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir. TÜBİTAK Başkanlık İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Adres: Tunus Caddesi No:80 06100 Kavaklıdere Ankara E-Posta: [email protected] Telefon: 0312 298 17 32" ifadelerine yer verildiği görüldü.

DAHA FAZLA MEMUR ALIMINI TAKİP ETMEK İÇİN

İlkokul, lise, önlisans, lisans düzeyinden yeni alımlara dair son dakika gelişmelerini takip etmek, diğer adaylarla bilgi alışverişinde bulunmak için tıkla ve katıl.