Jandarma, Emniyet, Adalet Bakanlığı, Danıştay ve DSİ'ye Memur Alımı Yapılacak

Açıktan memur alımı duyuruları geçtiğimiz günlerde art arda gelmişti. Geçtiğimiz Aralık ayının 6'sında Bükardı Belediye Başkanlığı itfaiye eri alacağını duyurmuş, daha sonra Jandarma Genel Komutanlığı 17 Aralık'ta yayımladığı ilanda 19 memur alacağını, 18 Aralık'ta ilan yayımlayan Batman Üniversitesi 1 memur alımı yapacağını ilan etmişti. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün açıktan memur alımı duyuruları 26 Aralık'ta yayımlanmış, 27 Aralık'ta ise DSİ ve Karayolları Genel Müdürlüğü'

Jandarma, Emniyet, Adalet Bakanlığı, Danıştay ve DSİ'ye Memur Alımı Yapılacak

Kamu kurum ve kuruluşlarına sözleşmeli kamu personeli alımı, sürekli işçi alımı ve askeri personel alımı ile ilgili duyurular art arda gelirken, KPSS B Kurumsal (Memur) alımı için de başvurusu başlayan ve kısa sürede başlayacak ilanlar bulunuyor. Devlet Personel Başkanlığı ve BİK'in yanı sıra Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlara yoğun ilgi görülüyor.

İLKOKUL DÜZEYİNDEN PERSONEL ALIMI DUYURULARINI TAKİP ETMEK, KADIN-ERKEK DİĞER ADAYLARLA İLETİŞİME GEÇEREK BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK İÇİN TIKLAYIN.

Kısa süre önce yapılan duyuruda Jandarma Genel Komutanlığı'na 19 memur, Batman Üniversitesi'ne 1 memur, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne 4 farklı ilanla 84 memur, DSİ'ye 35 memur, Adalet Bakanlığı'na Pedagog unvanında 7 memur, Danıştay'a 6 memur alınacağı belirtildi. Ayrıca Karayolları Genel Müdürlüğü ve Bükardı Belediye Başkanlığı da yeni personel alımları yapacağını duyurdu. Söz konusu duyurulara aşağıdaki linklerden erişim sağlanabiliyor. Adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra her bir unvan için ayrıca belirlenen başvuru özel şartları ile başvuru tarihlerini dikkatle incelemesi , sınav sürecine dair bilgilendirmeleri dikkatlice okuması tavsiye ediliyor. 

DİĞER İLANLAR VE HABERLER İÇİN TIKLAYIN.