Evreşe Belediyesi'ne VHKİ ve Memur Alımı Yapılacak! Başvurular için Son Günler

Evreşe Belediye Başkanlığı'nın Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ile Memur unvanlarında gerçekleştireceği alıma başvuru sürecinde sona gelindi.

Evreşe Belediyesi'ne VHKİ ve Memur Alımı Yapılacak! Başvurular için Son Günler

Evreşe Belediye Başkanlığı'nın Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ile Memur unvanlarında gerçekleştireceği alıma başvuru sürecinde sona gelindi.

Evreşe Belediye Başkanlığı'nın resmi internet sayfasından, çeşitli basın yayın organlarından ve DPB'den 'EVREŞE BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI' başlığı ile yayımlanan duyuruda, Belediye'ye VHKİ ve Memur unvanında alım yapılacağı, VHKİ unvanı için başvuru yapacak adayların 2018 KPSS'ye girmiş olması ve en az 55 puan almış olması gerektiğine dikkat çekilirken, ilgili unvana başvuru yapacak adayların ayrıca gerekli sertifikaları da sunması gerektiği bildirildi. Memur unvanı için KPSS şartı ise en az 60 puan olarak açıklandı.Evreşe Belediye Başkanlığı devlet memuru alımına başvuru yapacak adayların Türk Vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması, ilan edilen kadro için aranan şartları taşıması, askerlikle ilgisinin bulunmaması, yaptırılacak güvenlik soruşturmasından olumlu yanıt alması gerekli. Bu unvanlar için de özel şartlar yer alıyor.

BU HABERLERİ İNSTAGRAMDAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA

zel şartlar aşağıdaki gibi :

a. İlan edilen unvanlar için son olarak mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak Kamu Personel Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanların karsısındaki puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak,

b. Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

c. 1 (Bir) ve 2 (İki) sıra numaralı Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ve Memur ilan alımı için M.E.B.’den Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi Olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğüne dair transkript belgesi,

d. Yaptırılacak güvelik soruşturması sonucunda göreve başlamalarında bir sakınca bulunmamak.

BAŞVURU SIRASINDA HANGİ BELGELER TALEP EDİLECEK

Başvurular 8 Mart 2019 saat 17.00'e kadar . Evreşe Belediyesi adresindeki Evreşe Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt bürosuna yapılacak. Başvurular şahsen ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla yapılabilecek.

Başvuru sırasında adaylardan iş talep formu (www.evrese.bel.tr) , nüfus cüzdanı fotokopisi, diplomanın aslı ya da noter onaylı sureti, yabancı okul mezunları için denklik belgesi ya da noter onaylı sureti, KPSS sonuç belgesinin ÖSYM'den alınan doğrulama kodlu çıktısı gibi belgeler talep edilecek. Talep edilecek belgelerin tamamı aşağıdaki gibi olacak.